fbpx

Deseneaza un shopping bag pentru Sun Plaza

Ți-ar plăcea să îți adaugi la portofoliu design-ul pentru noul shopping bag de la Sun Plaza? Ai acum ocazia să decizi forma, culoarea, dimensiunea, să creezi Sacoșa de cumpărături. Cu S mare! (De la Sun Plaza )
Din dorința de a le oferi clienților săi noi experiențe de shopping, Sun Plaza dorește să le dăruiască o sacoșă de cumpărături modernă, utilă și creativă, în ton cu atmosfera regăsită în centrul comercial. Pentru aceasta a lansat o provocare designerilor de pretutindeni: aceea de a crea o sacoșă pentru cumpărături, încăpătoare, modernă și non-conformistă.
Proiectul este deschis până pe 11 mai, iar numele câștigătorului va fi anunțat pe 17 mai. Premiul de 1.000 de euro oferit susține implicarea creativității și îndrăznelii designerilor.
Scopul concursului este acela de a găsi cel mai potrivit design pentru acest obiect modern, de la forma sacoșei până la tipul materialului folosit. Produsul final trebuie să aibă următoarele caracteristici: ușor de produs (având în vedere numărul ridicat de exemplare), distractiv și creativ, spațios și ușor de purtat. Materialul din care va fi realizată sacoșa va trebui să fie unul eco-friendly, rezistent și reciclabil.
De-a lungul anilor, stilul Sun Plaza s-a diferențiat de cel al altor centre comerciale prin tonul și mesajele sale îndrăznețe, pline de culoare, ce își doresc să aducă clienților zâmbetul pe buze.