Desen tehnic pe iPad iTouch si iPhone cu GstarCAD MC 1 1

GstarCAD MC 1.1, livrat de curand pietei, poate fi utilizat de acum nu numai pe iPad ci si pe iTouch si iPhone.
Portabilitatea recunoscuta a iPhone-ului si functiile de comunicare ale acestuia permit utilizatorilor sa acceseze desene tehnice prin GstarCAD MC in diferite situatii, cu un spor de confort si mai multa flexibilitate.
In afara de asta, anumite functii foarte practice, cum ar fi afisarea integrala pe ecran (full-screen) si personalizarea interfetei grafice (GUI) sunt adaugate plecand de la GstarCAD MC 1.0.
Exemplificand cu setarea GUI, GstarCAD MC 1.1 permite utilizatorilor sa personalizeze interfata cu utilizatorul, precum culoarea de fundal, marimea si locatia amplificatorului de imagine (Lupei), numarul maxim de entitati selectate, pentru a se mula cat mai bine pe obiceiurile lor de operare. Setarile au posibilitatea de a fi salvate si reamintite (recall) fara o munca repetitiva. Mai mult decat atat, imbunatatirea performantei este un alt castig important al GstarCAD MC 1.1. GstarCAD MC 1.1 mosteneste functiile puternice ale GstarCAD MC 1.0 si le imbunatateste. Imbunatatirile asigura executarea operatiunilor efectuate cu prin intermediul degetului mai lin si mai rapid, in comparatie cu alte aplicatii.
Detalii pe: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=162&id_cat=12
Pe www.gstarcad.ro gasiti intotdeauna ultimele versiuni GstarCAD.