fbpx

Descopera principalele avantaje ale unui implant dentar!

Elveto-dent.ro

Dantura joaca un rol esential cand vine vorba despre masticatie, capacitatea de a vorbi corect si fluent, dar si aspectul fizic al indivizilor. Exista, situatii in care oamenii isi pierd unul sau mai multi dinti, iar ei trebuie sa ia in considerare ideea de a-si pune un implant dentar in Bucuresti. Este vorba despre o solutie medicala eficienta si moderna, datorita careia dantura este completata foarte usor! In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele beneficii ale implanturilor care trebuie cunoscute de publicul larg!

O masticatie corecta

Pentru inceput, important de precizat este faptul ca oamenii nu pot manca in mod corect decat atunci cand au dantura completa. Ar fi pacat ca indivizii sa nu se poata bucura de alimentele preferate din cauza lipsei unui sau mai multi dinti. Implanturile sunt excelente in acest sens, fiind solutia ideala la care pot apela foarte multi dintre adultii care se confrunta cu probleme la nivelul cavitatii bucale.

Un implant dentar poate rezista pana la 10 ani

Statisticile indica faptul ca un implant dentar poate rezista si pana la 10 ani, mai ales atunci cand oamenii au mare grija de igiena orala. In comparatie cu solutiile mobile sau temporare, implanturile sunt excelente pentru persoanele care isi doresc stabilitate si posibilitatea de a se bucura de o masticatie corecta, dar si de un aspect fizic foarte placut!

Interventiile sunt non-invazive si nu presupun durere

Un alt aspect important de mentionat in legatura cu implanturile este ca interventiile pentru montarea acestora sunt non-invazive si nu presupun durere. Medicii de la https://elveto-dent.ro dispun astazi de cele mai bune anestezice pe care le pot utiliza atunci cand este nevoie, iar pacientii nu vor simti decat o usoara sensibilitate. Aceasta dispare, insa foarte repede.

Implant dentar in Bucuresti | Elveto-dent.ro

implant dentar

Implanturile sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte

Nu in ultimul rand, implanturile sunt personalizate special pentru fiecare pacient in parte, in functie de nevoile cu care se confrunta indivizii. Rezultatele analizelor realizate la inceputul unei astfel de interventii indica medicilor informatii importante de care tin cont atunci cand se ocupa de realizarea implanturilor, dar si de montarea acestora.

Tinand cont de toate avantajele mentionate anterior, indivizii care au goluri in cavitatea bucala trebuie sa se gandeasca serios la implanturi ca fiind cea mai buna solutie pentru ei. Pe termen lung, adultii se vor putea bucura din nou de toate alimentele preferate, dar si de zambete largi si frumoase!