fbpx

Descopera ofertele speciale la motosape la marile magazine online cu produse pentru agricultura

Motosapele sunt unele din cele mai utilizate utilaje pentru agricultura folosite de catre cei care stau fie la casa fie in mediul rural. Cu ajutorul unei motosape, fiecare poate avea un sol foarte bine lucrat. Saparea solului cu o lopata sau cu un alt utilaj manual este o activitate de cele mai multe ori obositoare pentru oricine insa cu ajutorul unei motosape, aceasta activitate poate fi una de mai scurta durata si placuta in acelasi timp. In aceasta perioada, multe magazine online desfasoara promotii la unele din motosapele aflate in gama lor.

Magazia lui Costica

Acest magazin online comercializeza motosape ce apartin unor mari producatori precum Honda, ProGarden, MTD, AGT si nu numai. Acesti mari producatori de utilaje agricole ofera credibilitate in ceea ce priveste calitatea motosapelor comercializate de la Magazia lui Costica, oferind garantia unei motosape perfomante si rezistenta pe care orice agricultor si-o doreste. O mare parte din motosapele de pe acest link https://www.magazialucostica.ro/motosapatoare.html de la Magazia lui Costica functioneaza pe baza de benzina. La unele pachete de produse, pe langa motosapa in sine poti primi si diverse accesorii precum plug de bilonat, ulei si nu numai.

Covera – utilaje agricole

Covera este unul din magazinele cele mai cunoscute de utilaje de gradina fiind prezent pe aceasta piata de foarte multi ani. La Covera, motosapele se regasesc intr-o gama diversificata printre acestea regasindu-se si modelele fabricate de marele producator Ruris. Optand pentru magazinul online Covera, poti beneficia de o reducere de 50RON in situatia in care decizi sa te abonezi la newsletter-ul site-ului cu acelasi nume. In aceasta perioada, magazinul Covera ofera si 12 motosape la preturi promotionale, aceste reduceri fiind valabile pana la sfarsitul acestei luni.

Garden Pedia

Acest magazin este unul mai nou pe aceasta piata de utilaje agricole, dar a reusit sa se faca remarcat prin calitatea produselor comercializate printre ele regasindu-se motosape Dragon si Quatro Junior. Unele din modele dispun de motoare puternice precum Honda ceea ce le face foarte performante si utile pentru munca unui agricultor. Pentru a vedea intreaga gama de motosape, intrati pe site si veti descoperi o serie de utilaje care mai de care mai peformante si necesare oricarui agricultor.