Descopera culorile toamnei in Delta Dunarii cu oferta de final de sezon de la Delta Nature Resort situat in top

Oferta speciala propusa de catre complexul situat la doar 17 km de Tulcea, pe malul lacului Somova, este valabila pana la finalul lunii octombrie 2012 (care este si data de inchidere a complexului pentru sezonul 2012) si include tarife speciale pentru toate tipurile de cazare disponibile, la o valoare deosebita pentru un complex de 5 stele:

• 35 Euro/noapte/persoana, cu mic dejun inclus (in timpul saptamanii, de duminica pana joi, TVA inclus) pentru o vila Deluxe in regim dublu
• 50 Euro/noapte/persoana, cu mic dejun inclus (in timpul week-end-ului, vineri si sambata noapte, TVA inclus) pentru o vila Deluxe in regim dublu
• 65 Euro/noapte/persoana, cu mic dejun inclus (in orice zi a saptamanii, de luni pana duminica, TVA inclus) pentru o vila Premium in regim dublu

Aceasta oferta a fost creata atat pentru turisti individuali si familii cat si pentru pescarii pasionati care se pot bucura de o partida de pescuit din barcile complexului sau de pe malul lacului, si este parte din pachetele si ofertele speciale pregatite de Delta Nature Resort pentru 2012.

“Echipa noastra este dedicata satisfacerii celor mai pretentioase cerinte ale ale clientilor nostri in ce priveste cazarea, gastronomia sau relaxarea iar in acelasi timp ne propunem sa facem Delta Dunarii mai acesibila si atractiva pentru turisti romani. Pe parcursul sezonului am pregatit mai multe pachete, iar luna Octombrie propane inca unul, care invita oaspetii sa se bucure de Delta Dunarii in timp ce beneficiaza de servicii premium. In plus, oaspetii nostri pot experimenta activitati variate la Delta Nature Resort: de la relaxarea prin intermediul unui masaj sau petreceutul catorva ore la piscina, la explorarea canalelor cu barca, observatii ornitologice, sau activitati sportive precum tennis-ul pe terenul resort-ului. Si desigur, cele mai apreciate activitati: plimbarile cu barci cu motor pe Dunare, croazierele cu catamaranul si petrecerile aferente intre prieteni” a declarat Dna. Marilena Apolon, Manager Vanzari Delta Nature Resort

Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) este situat in top 10 eco-resort-uri din lume (locul 7), conform clasamentului The Observer – “The Escape Guide 2006”: un complex de 5 stele din Delta Dunarii care propune oaspetilor un cadru de poveste, cu privelisti spectaculoase, in care pot avea toate beneficiile lumii moderne la indemana.

In plus, Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) propune vizitatorilor sai o gama variata de activitati in aer liber din care sa le aleaga pe acelea care se potrivesc cel mai bine stilului lor de viata: croaziere la apus pe lacul Somova, safari cu barca in zona complexului, lectii de kayak pe lac, plimbari cu barci cu motor prin lagune si locuri de cuibarit ale Deltei pentru observatii ornitologice, vizite la manastirea Saon, care includ pranzul preparat si servit de maicute, vizite la situl arheologic de la Isaccea, turul Deltei cu elicopterul si multe altele, disponibile la cerere si pe baza de rezervare.

***
Despre Delta Nature Resort

Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) a fost construit in anul 2004, renovat pe parcursul anului 2010 şi s-a redeschis in aprilie 2011 ca un complex de lux de 5 stele din Delta Dunarii, care isi invita oaspetii sa traiasca o experienta deosebita si care satisface si cele mai pretentioase nevoi.

Delta Nature Resort este un complex premium, unde vizitatorii se pot bucura de mediul liniştit, de o varietate de activitaţi si excursii memorabile, pot explora Delta Dunarii şi testa bucataria autentica locala, propunand si varietate de oferte pentru companii si servicii personalizate pentru familii.

Complexul se afla la 3 ore şi jumatate de Bucureşti cu maşina sau 1 ora cu elicopterul – care poate ateriza pe helipadul privat de pe proprietate, situat la doar caţiva metri de recepţie. In plus, exista şi zboruri charter de la Bucureşti la Tulcea, cu o durata de 1 ora.