fbpx

Descopera cadourile Fabulous Baskets pentru Sarbatorile Pascale

Anul acesta am pregatit special pentru voi o colectie deosebita de cadouri, care contin cele mai fine produse traditionale romanesti, o selectie de cozonaci, pasca, realizate dupa retete traditionale romanesti, dulceturi naturale, oua incondeiate, oua cu margele din Bucovina, bauturi de cea mai buna calitate, palinca naturala, vinuri de soi premiate, figurine de ciocolata realizate dupa o reteta belgiana.
In fiecare cadou Fabulous Baskets, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor Pascale, realizata manual de tinerii de la Fundatia „Chance for Life”. Impreuna, sprijinim o cauza nobila.

Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore. Fiecare cadou este ambalat individual si este transportat la adresa specificata.

Am pregatit anul acesta cadouri speciale, toate produsele au cate o poveste si au fost alese cu mare grija pentru a forma cadouri numai bune de oferit in dar celor dragi. Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, pregatind pentru ei colectii unice de cadouri, care reusesc de fiecare data sa transmita putin din spiritul sarbatorilor. Si anul acesta gasiti in cadourile Fabulous Baskets decoratiuni realizate manual de tineri de la Fundatia „Chance for Life”. Fiecare tanar s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ specific sarbatorilor Pascale. Impreuna, sprijinim o cauza nobila. Loredana Huiban, Fabulous Baskets