fbpx

Descoperă beneficiile hidrokinetoterapiei și terapiilor alternative în vindecare

Îți dorești să te vindeci fizic la un nivel profund? Terapia acvatică și-a câștigat locul în mijlocul multor tehnici terapeutice datorită beneficiilor sale incredibile pentru sănătatea fizică. Hidrokinetoterapia, una dintre metodele inovatoare care atrage din ce în ce mai mult atenția specialiștilor în domeniul wellness-ului și al sănătății, este un subiect care merită explorat.

Totodată, dacă dorești să te vindeci, poți lua în considerare și terapii alternative precum Cromoterapia LuViOm. Aceasta poate influența starea psihologică prin utilizarea culorilor. Lumen Centre este centrul de terapie alternativă care îți va oferi înțelegere, empatie și, nu în ultimul rând, vindecare!

Serviciile oferite de Lumen Centre

Acest centru de recuperare te ajută să te vindeci atât la exterior, cât și la interior. Iată care sunt serviciile oferite de ei:

 1. hidrokinetoterapie
 2. terapie alternativă:
 • Terapia Sunetului
 • Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
 • Cromoterapia LuViOm
 1. coaching:
 • pentru Conectarea sinelui Divin
 • pentru Postură
 • pentru Armonie
 • Meditație ghidată
 • Echilibrul Chakrelor
 1. curs djembe
 2. cursuri respirație profundă
 3. cursuri public speaking

Ce este terapia sunetului și cum funcționează?

Terapia cu sunet este o metodă alternativă de vindecare care folosește vibrațiile sonore (sunetele) pentru a ajuta organismul să se echilibreze și să se vindece. În esență, tot ceea ce există vibrează la anumite frecvențe, inclusiv celulele corpului nostru.

Când aceste frecvențe sunt perturbate (prin boală sau stres), terapia cu sunet poate fi utilizată pentru a readuce sistemul înapoi la echilibru.

Cum funcționează acest lucru? Terapeutul va utiliza instrumente muzicale specifice precum boluri tibetane sau diapazoane care produc anumite tonuri atunci când sunt lovite sau frotate. Pacientul doar stă și ascultă aceste tonuri care provoacă un răspuns de relaxare profund în corp.

Interesant nu-i așa? Știind toate aceste lucruri te-ai gândit vreodată ca am putea sa folosim puterea vindecătoare a sunetelor in viața noastră zilnica? Sau ca am putea sa combinam terapia cu lumina polarizata ActiveBIO si hidrokinetoterapie pentru rezultate și mai bune?

Cum poate ajuta ActiveBIO cu lumina polarizată starea de bine?

Ei bine, lumina polarizată ActiveBIO funcționează printr-un proces complex care implică stimularea celulelor noastre la nivel molecular. Acest lucru se realizează prin emiterea unei anumite frecvențe de lumină care poate penetra adânc în țesuturile corpului nostru. Ce se întâmpla după? Celulele noastre încep să vibreze la aceeași frecvența ca și lumina emisului, ceea ce duce la o serie de reacții pozitive.

Unul dintre cele mai notabile beneficii ale utilizării ActiveBIO cu lumina polarizata este ameliorarea durerilor și inflamațiilor. Știm cu toții cât pot fi de epuizante aceste afecțiuni și cum pot afecta calitatea vieții noastre zilnice. Imaginează-ți să te trezești fără durere, să iți începi ziua plin de energie și optimism.

De ce este Lumen Centre cel mai bun centru?

 • oferă eficiență și calitate
 • sunt profesioniști
 • au experiență

Importanța cursurilor de public speaking în dezvoltarea personală

Cine nu și-a dorit vreodată să poată vorbi în public fără emoții, cu o voce clară și fermă, capabilă să influențeze audiența? Ei bine, cursurile de public speaking sunt soluția! Este uimitor cât de mult te pot ajuta aceste cursuri în dezvoltarea personală.

Chiar dacă suntem sau nu conștienți de acest lucru, abilitatea de a comunica eficient este esențială în viața noastră cotidiană. Aceasta ne ajută nu doar la locul de muncă, ci și în relațiile personale.

Deci cum anume ne pot ajuta cursurile de public speaking? În primul rând, ele ne oferă încrederea necesară pentru a vorbi liber și fără frică. Învățăm cum să transmitem un mesaj clar și concis, dar mai mult decât atât, aflăm că fiecare dintre noi are un stil propriu de expresie care merită explorat și îmbunătățit.

Apoi vin aspectele legate de prezența scenică – postura corectă̦, gesturi adecvate şi tonul optim al vocii – toate aceste detalii contează enorm în orice discurs.

Cunoști acel sentiment pe care îl ai când observi că cineva este captivat de ceea ce spui? E ca o confirmare a faptului că ideile tale sunt valoroase și merită să fie ascultate. Această satisfacție devine o sursă reală̦ de motivație și creștere personală.

Lumen Centre: soluția multor probleme de sănătate!

Te simți obosit, stresat sau pur și simplu ești în căutarea unui echilibru interior? Apelează la Lumen Centre, un centru eficient de terapie alternativă. Aici poți găsi răspunsuri și soluții personalizate pentru îmbunătățirea sănătății ta prin metode non-convenționale.