fbpx

Descopera adrenalina marca Adeventure Tour

Daca iti doresti o experienta auto off road, cu masini de teren puternice, cu instructori autorizati si aventuri memorabile trebuie neaparat sa ne contactezi si sa stabilim un tur ghidat in natura sau pe pista noastra TCS Racing Park. Adventuretour vine si in intampinarea nevoilor companiilor cu programe de Team Building, evenimente de presa, drive-test, etc
Echipa noastra este alcatuita din oameni inimosi, deosebit de pasionati si cu experienta importanta in domeniul auto/moto, fapt ce garanteaza clientilor nostri o experienta completa si sigura.

Calatorind cu masina de teren, pusa la dispozitie de Adventure Tour ai ocazia sa descoperi atractiile turistice mai putin vizitate ale Romaniei, zone la care nu are acces toata lumea si care ofera peisaje de poveste, vederi fabuloase din varful muntilor, cu parauri si lacuri montane, dar si in Delta Dunarii. Poti opta pentru cursurile off road de la Adventure Tour pentru a-ti imbunatatesti tehnica de pilotaj, asigurandu-te astfel ca vei parcurge intr-o maniera corecta, sigura si lipsita de stres, traseele pe care iti propui sa le parcurgi, cu motocicleta.

Pilotarea motocicletelor de aventura, in special a celor grele, necesita dobandirea unui set de abilitati cu totul diferite, ceea ce face ca acest curs sa fie dedicat tuturor riderilor, indiferent de nivel. Pasiunea aceasta pentru motociclete si natura a dat nastere unui proiect extrem de frumos, de care suntem mandrii. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau viziteaza site-ul nostru!