fbpx

Deschiderea oficială a sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria 18 iunie 2019, Bulgaria, Sofia

Supreme Council of European Business Bulgaria a avut ceremonia oficială de deschidere marți, 18 iunie 2019, la Sofia. Aceasta face parte din Supreme Council of European Business (SCEB), organizație internațională de afaceri cu sediul în București, România. SCEB reunește oameni de afaceri locali și străini, având ca scop să constituie o punte de legătură între instituțiile locale și mediul de business și să creeze noi oportunități comerciale prin depășirea provocărilor specifice globalizării.

Bulgaria reprezintă țara potrivită pentru extinderea activității organizației datorită economiei sale în creștere și a mediului de afaceri în continuă dezvoltare. Acest eveniment reprezintă un important pas înainte în evoluția SCEB și marchează o ocazie extraordinară pentru ca organizația să devină și mai conectată cu mediul economic internațional. Suntem foarte încântați să fim prezenți în Sofia și  să îl avem pe domnul Nikolay Bozhilov ca Președinte al SCEB Bulgaria. Suntem convinși că această comunitate de afaceri va avea o creștere rapidă și că va sprijini activ mediul de business din Bulgaria, spune Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB.

Nikolay Bozhilov, Președintele SCEB Bulgaria, înglobează viziunea SCEB despre cum mediul de business și instituțiile naționale trebuie să coopereze pentru a reuși să creeze un mediu de afaceri eterogen și bine adaptat provocărilor globalizării. Ceremonia de deschidere s-a bucurat de prezența unor înalți reprezentanți ai Guvernului din Bulgaria și ai mediului de afaceri precum Excelența Sa Liliya Ivanova – Ministru Adjunct al Economiei, Ivaylo Marinov – Atașat Economic și Comercial al Ambasadei Bulgariei în România, Galabin Galabov – Director Executiv al companiei Lev Ins Insurance și Victor Costea – Manager General BigBelly – Green Street Tec. De asemenea, au fost prezenți reprezentanți ai Nedelya, Colliers International, Jidvei, Nomade Communication și Norofert Organics și ai companiei de transport persoane Union Ivkoni.

Este important de menționat faptul că atât Liliya Ivanova, cât și Ivaylo Marinov, ne-au asigurat de întreaga lor susținere în activitatea noastră și în consolidarea relațiilor de afaceri dintre mediul de business românesc și cel bulgar.

Suntem încântați de această nouă oportunitate pe care o lansăm pentru comunitatea de business din Bulgaria și suntem nerăbdători să începem activitatea. Bulgaria este în continuă dezvoltare și suntem convinși că organizația noastră le va oferi companiilor acces la un număr semnificativ de profesioniști cu experiență internațională pentru a le susține în efortul de a-și construi o imagine puternică și o afacere sustenabilă.

Am identificat numeroase oportunități generate de dezvoltarea economică și vrem să îi ajutăm pe oamenii de afaceri să prospere și să își extindă afacerile pe piețele externe. Prin intermediul comunității noastre vom contribui la consolidarea relațiilor de business din Bulgaria și le vom oferi un context internațional în care să crească, spune Nikolay Bozhilov, Președintele SCEB Bulgaria.

Deschiderea sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria reprezintă o oportunitate majoră pentru companiile din Bulgaria să își dezvolte activitatea și să facă parte dintr-o comunitate internațională. Accesul la noile piețe emergente, la profesioniști din diferite industrii, posibilitatea de a fi parte a dialogului cu reprezentanții statului sau contactul cu lideri de business – toate acestea sunt beneficii importante ale membrilor SCEB.