fbpx

Descarca aplicatia GRATUITA de iPhone si Android pentru EURO 2012

Structurata pe sectiuni, aplicatia FHM EURO2012 ofera microbistilor tot ce au nevoie pentru a urmari Campionatul European de Fotbal de la distanta. Cele mai importante sectiuni sunt:

Meciuri

Utilizatorii pot vedea LIVE TEXT orele, stadioanele, scorurile LIVE si cele mai importante faze ale tuturor meciurilor de la Campionatul European din Polonia si Ucraina.

Stadioane

Cei care vor mai mult decat ore de desfasurare, scoruri si clasamente, au la dispozitie imagini si informatii despre stadioanele si orasele in care se disputa toate partidele de la EURO 2012.

Jucatori

Nationalitatea, varsta, pozitia de joc si numarul de convocari la echipa nationala sunt datele pe care utilizatorii le pot vizualiza in aceasta sectiune.

Echipe

Aceasta sectiune ofera imagini si informatii geopolitice despre fiecare tara participanta la EURO 2012, precum si palmaresul si rezultatele fiecarei echipe in faza calificarilor la turneul final.

Istorie

Stiti in ce editie a Europenelor castigatoarea a fost desemnata prin tragere la sorti? Microbistii adevarati vor gasi in aceasta sectiune informatii inedite despre toate editiile precedente ale Campionatului European de Fotbal.

Notificari

Utilizatorii pot activa sau dezactiva notificarile pe care doresc sau nu sa le primeasca. De asemenea, ei isi pot alege perioada cand doresc sa primeasca informarile automate.

Daca esti posesor de iPhone sau Android, descarca acum aplicația ta preferata din App Store (http://itunes.apple.com/us/app/fhm-euro2012/id529078142?ls=1&mt=8) sau Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sanomahearst.ce2012). Fii conectat la cele mai importante faze de la EURO 2012!

Cele doua aplicatii FHMEURO2012 completeaza portofoliul de aplicatii de mobil al Sanoma Hearst Romania si reprezinta cea de-a 10-a aplicatie pentru terminalele cu sistem de operare iOS, respectiv prima pentru terminalele cu sistem de operare Android. Sanoma Hearst a mai lansat Esquire, Villa Design si Miresici pe iPad si aplicatiile de iPhone Retete BDA, Sarcina ta, FHM CM 10, FHM Bancuri, Enciclopedia plantelor medicinale si Healing plants & herbs. Dintre acestea, Retete BDA este lider cu peste 24.000 de downloaduri.