fbpx

Dermato cosmetice bio Gamarde pentru piele sensibila si reactiva

Daca esti in cautarea unor cosmetice care sa te ajute sa scapi de pielea uscata si de riduri, Belfiore iti recomanda sa alegi produsele dermato cosmetic bio Gamarde.
Gamarde protectie solara piele sensibila, piele hipersensibila si alergica, piele sensibila deshidrata, piele predispusa la dermatita atopica si o varietate de produse Gamarde pentru barbati.
Dermato-cosmeticele bio sunt produse de ingrijire a pielii care combina intr-o formula unica principiile dermatologiei si frumusetii .Fito-dermatocosmeticele includ in aceasta combinatie ce-a de-a treia notiune : fitoterapia, adica utilizarea plantelor in scop terapeutic, in acest caz in scopul ingrijirii si infrumusetarii.
Produsele cosmetice naturale de ingrijire a pielii Gamarde au fost create pentru a aduce solutii problemelor pielii sensibile si reactive. Gamarde ofera, de asemenea, informatii clare asupra ingredientelor continute de aceste produse bio si garanteaza eficienta naturala.
Toate uleiurile esentiale prezente in produsele cosmetice Gamarde sunt certificate organic si nu contin pesticide.
Produsele dermato-cosmetice Gamarde cuprinde produse ecologice care lucreaza pentru corpul tau, nu impotriva lui.
Multumita unui control amanuntit al diferitelor etape ale cresterii plantelor si orientate in a oferi produse cosmetice din ce in ce mai performante, Laboratoarele Gamarde va pot oferi toate garantiile privind eficienta si siguranta produselor lor, datorita unui panou de studii clinice efectuate sub control dermatologic de catre un organism independent.
Oferind o gama larga de produse bio : apa termala, antirid, anti-pete pigmentare, cosmetice bebelusi,cosmetice barbati, ingrijire intima, ingrijirea parului, ingrijirea picioarelor, hidratare, corectoare.

Gamarde te invita sa intri in lumea sa , unde frumusetea , echilibrul interior si sanatatea merg mana in mana , in cel mai mare pas inainte pe care tu poti sa il faci : reintoarcerea la natura.