fbpx

Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand colectia originala la cel mai bun pret

Esti posesorul unui magazin second hand si esti foarte multumit de afacerea ta, deoarece oamenii si, in special, femeile iubesc shoppingul si le place sa se innoiasca in permanenta, purtand cu mandrie o rochie noua sau un pantof elegant recent achizitionat? Ce faci ca sa ai in mod constant clienti si ca sa-i atragi, iar si iar, sa vina la tine si sa cumpere hainele, incaltamintea si chiar si lenjeriile de pat pe care le pui la dispozitia lor? De unde te aprovizionezi, astfel incat magazinul tau sa aiba numai produse de cea mai buna calitate, aduse din strainatate, chiar daca este vorba despre haine second hand?

Depozitul de imbracaminte si incaltaminte second hand din localitatea Ariusd, judetul Covasna are o veste nemaipomenita pentru tine. In perioada 24-25 septembrie te asteapta sa vii la sediu pentru a-ti face o programare pentru colecta originala. Pretul este de numai 6 lei pentru fiecare kilogram achizitionat, insa el se poate negocia si in functie de cantitatea pe care o cumperi. Daca vei cumara foarte multe kilograme, cu siguranta, Depozitul de imbracaminte si incaltaminte second hand iti va face si o reducere substantiala.

Daca nu te poti prezenta la sediul companiei, nu este nici o problema. Suna echipa si fa-ti telefonic programarea, astfel incat sa fii sigur ca vei fi printre primii care va vedea prdusele si-ti vei putea alege tot ceea ce-ti place, atat tie, cat si clientilor tai, caci, de atata vreme de cand lucrezi in domeniu ai inceput sa cunosti care sunt gusturile acestora in functie de articolele care se vand cel mai bine.

Hainele second hand – o afacere substantiala pe timp de criza

De ce sa te bagi intr-o afacere care se face cu articole second hand sau de mana a doua, mai pe romaneste spus? In primul rand pentru ca sunt produse de calitate. Contrar ideii preconcepute cum ca ceva deja purtat nu mai poate fi la fel de bun ca ceva nou, hainele second hand aduse din tari straine percum Germania, Austria, Anglia sau Olanda au o calitate exceptionala. Si daca mai pui la discutie si faptul ca aceste haine sunt chiar de firma, de la H&M, C&A, Zara, Burberry, Adidas sau Early Days, dar la un pret mult mai mic decat daca le-ai lua de noi din magazin, atunci cu atat mai mult vei avea succes.

Ideea este ca tuturor oamenilor le place sa-si cumpere haine noi sau, in fine, noi pentru ei, caci nu au facut parte pana atunci din garderoba personala. Iar daca poti sa achizitionezi ceva la un pret super accesibil si sa ai parte si de calitate atunci, poti zice, ca ai dat lovitura.

Lovitura o dai si tu daca te gandesti la o afacere cu haine si incaltaminte second hand. Cu siguranta!

Depozitul de imbracaminte si incaltaminte second hand din Covasna

Insa pentru o afacere pe cinste, trebuie sa ai si un furnizor la fel de bun. Un astfel de furnizor este si Depozitul de imbracaminte si incaltaminte din judetul Covasna. Varietatea de modele, precum si preturile avantajose ii recomanda din plin.

Daca esti interesat de marfa noua, nu ezita sa iei si tu legatura cu aceasta companie, care in perioada 24-25 septembrie 2013 face programari pentru o colectie originala.
Profita si tu din plin de aceasta oportunitate si ofera-le clientilor tai tot ce este mai bun!