fbpx

Dependența dintre orele lucrate și banii încasați în videochat

Model Videochat Ore Lucrate

Există o relație direct proporțională între numărul de ore lucrate și încasări, care este foarte pronunțată în special în domenii care vizează plata pe bază de comisioane, domenii precum: casino, asigurări și videochat.

Videochatul este una dintre industriile din România care se axează pe acordarea de comisioane modelelor, comisioane ce depind de un număr crescut de variabile, precum: încasări, experiență, ani în studio, etc. Procentul din încasări variază și în funcție de fiecare studio în parte – studiourile având posibilitatea să acorde procentul din încasări în funcție de politica proprie, nefiind un procent standard.

Cel mai bun studio de videochat din București ne oferă o radiografie amănunțită a încasărilor și a orelor pe care modelele de videochat au reușit să le aibă într-o perioadă.

Sumele încasate de modelele de videochat începătoare

Best Studios este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat, iar acest lucru este atestat de încasările modelelor sale și de premiile câștigate la nivel internațional. Acest studio de videochat, cu sediile centrale în București, se poate mândri cu faptul că a definit formula succesului, cu care ajută zeci de modele să pășească pe culmile succesului chiar dacă sunt la început de drum.

Unul dintre modelele de videochat începătoare de la Best Studios este Georgiana, care a început colaborarea la data de 19 aprilie 2021. Datorită sistemului Best Studios, Georgiana a reușit ca în prima perioadă, cu doar 35 de ore lucrate, să aibă încasări totale de 617 dolari. În perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021, cu un total de 31 ore de activitate, modelul a încasat 868 de dolari, iar în perioada 12 mai 2021 – 25 mai 2021, în doar 72 ore lucrate, încasările au fost de 2.133 dolari. În doar o lună de activitate, Georgiana a avut încasări totale de 3.618 dolari.

Cristina este un alt model de videochat începător care a început colaborarea cu studioul de videochat din București pe data de 4 martie 2021. Din 4 martie 2021 până la data de 25 mai 2021, Cristina a avut încasări totale de 11.595 de dolari.

După cum se poate observa, chiar și un model de videochat începător poate avea încasări spectaculoase încă din prima lună de activitate. Diferențele de încasări între modelele de videochat au ca sursă de proveniență un număr diversificat de motive: bagajul de atuuri, numărul de ore petrecute online, motivația, nivelul de cunoaștere a limbii engleze, ascultarea activă a îndrumărilor trainerilor de videochat, etc.

Indiferent de motivele pentru care unele modele de videochat încasează mai mult față de colegele lor pe aceeași poziție, studioul de videochat din București modelează sistemul de training pe fiecare persoană în parte pentru a le putea oferi șanse egale tuturor – cele care nu au cunoștințe de limba engleză primesc cursuri gratuite de limba engleză, cele care au trac în fața camerei primesc cursuri pentru dezvoltare personală, etc.

Încasările unui model de videochat nou vor depinde în proporție de 90% de studioul ales și 10% de orele lucrate – care sunt într-o legătură directă cu studioul de videochat. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât ai încasări mai mari, dar pentru a lucra mult și prosper ai nevoie de o echipă de videochat plină de profesioniști care te poate susține și te poate ajuta să evoluezi.