Dental Premier, clinica stomatologica unde mergi cu incredere

implant dentar

Problemele dentare pot fi atat de complexe, incat uneori se impune si interventia chirurgicala. Scopul va fi mereu acela de a reda pacientului sanatatea orala, o dentitie completa, durabila, functionala si estetica. Daca este necesar ca un dinte natural sa fie salvat printr-o procedura minim invaziva, chirurgicala, pacientul nu ar trebui sa refuze. Dental Premier este un motiv in plus pentru cei care au o astfel de nevoie, sa accepte cu incredere interventia.

Serviciile ce tin de chirurgia dentara, si nu numai, sunt detaliate in cadrul paginii oficiale DentalPremier.ro. Pacientii trebuie sa stie ca aici vorbim de un inalt nivel de profesionalism, de conditii si standarde europene ale actului medical. Clinica este dotata ultra performant, cu aparatura de precizie ce permite interventii nu doar reusite, ci si optimizate ca timp. In beneficiul pacientului sunt mai multe aspecte ce merita amintite.

Tehnologii moderne si aparatura „High Tech Dentistry” de ultima generatie, la Dental Premier

In cadrul acestei clinici pot fi efectuate interventii complexe de tip chirurgical pentru aditie de os, sinus lifting, reconstructie de os, rezectie apicala, regularizare de creasta, remodelare de gingie, amputatie radiculara, chistectomie etc.

Aparatura Piezosurgery spre exemplu este una dintre dotari. Vorbim despre microvibratii ultrasonice, de frecventa joasa. Poate fi folosita la extractii chirurgicale atraumatice, remodelari osoase etc.  Diferenta o face precizia inciziei, diminuarea de sangerare sau faptul ca tesutul moale este protejat. De asemenea, post interventie, pacientul se reface mult mai repede, iar riscul de emfizem cutanat este eliminat.

Totodata, in cadrul clinicii Dental Premier este folosita si tehnologia de ultima ora PRGF-Endoret. Aceasta se refera la procedeul avansat de accelerare a vindecarii dupa operatie. PRGF implica plasma din sangele pacientului, bogata in factori de crestere, ce contribuie la o recuperare mai rapida in zona in care s-a intervenit chirurgical. Diferenta pe care pacientul o resimte este timpul scurtat de vindecare, pana la jumatate.

Astfel de avantaje sunt cele care incurajeaza pacientii sa urmeze sfaturile si planul de tratament propus de specialistii echipei Dental Premier. In cadrul clinicii pacientii pot beneficia de asemenea de servicii complexe de implantologie, tratamente cu laser pentru parodontoza, tratamente de canal (endodontie ultra-precisa sub microscop cu camera 4K), protetica computerizata CEREC 3D Cad/Cam, ortodontie, estetica, radiologie dentara digitala etc.

Pentru calitatea serviciilor stomatologice Dental Premier este un reper. Detalii despre servicii si onorarii sunt regasite in cadrul paginii online.