DecoStores: Cum poti alege modele de lampadare moderne si candelabre?

Expertii in decoratiuni interioare au “deschis” noul sezon cu o serie de lampadare si modele rafinate de candelabre, care vor oferi un aer modern oricarei sufragerii. Daca doresti sa schimbi putin ambianta din living-ul sau dormitorul tau, nu este nevoie sa faci investitii foarte costisitoare. Este suficient sa alegi un lampadar sau un candelabru stilat sau accesorii cu print-uri inedite, de genul draperiilor sau al covoarelor prezentate online pe DecoStores.

Atunci cand ne gandim la notiunea de “candelabru”, ne vine in minte imaginea clasica a unor articole bogat ornamentate cu acele “ghirlande” nenumarate din sticla sau cristal. In marile saloane din epoci trecute puteau fi admirate, este adevarat, aceste variante pline de rafinament. In timp, designerii au reinventat modelele clasice ale corpurilor de iluminat adaugandu-le noi forme, structuri sau materiale. Acum poti alege lampadarele ultraelegante prezentate pe site, alaturi de candelabrele cu design inedit.

Nimic nu este mai simplu decat sa-ti decorezi camera de zi in stil minimalist (poti gasi modelul potrivit pentru fiecare decor). Magazinele online iti pun la dispozitie o mare varietate de articole cu linii simple si bine definite, de genul candelabrelor cu aspect inedit sau al lampadarelor simple, dar pline de personalitate.

 

 

Acum gasesti pe DecoStores modele de lampadare moderne pentru un interior de vis

Variantele moderne de obiecte de iluminat iti pot oferi, prin stilul lor elegant, noi perspective asupra felului in care iti vei putea decora locuinta.  Acum gasesti pe DecoStores modele de lampadare moderne la preturi care incep in jurul sumei de 280 Ron. Pentru 294 Ron, vei putea aduce in sufrageria ta lustre cu design minimalist si caracterizate printr-un stil unic.

Spre exemplu, un model de lampadar de la compania Nowodvorski ii va incanta pe toti musafirii tai prin liniile sale simple si ingenioase, care alcatuiesc un ansamblu “chic” si plin de personalitate.

 

 

Descopera frumoasele modele de candelabre moderne de pe DecoStores

Alaturi de variantele inedite de abajururi, lustre, plafoniere sau lampadare, ai la dispozitie gama variata a candelabrelor. Exista mai multe criterii pe baza carora putem alege cele mai potrivite modele de candelabre moderne de pe DecoStores in vederea realizarii unor amenajari absolut superbe. Astfel, pentru o incapere de dimensiuni reduse vom selecta variante cat mai simple, fara prea multe elemente ornamentale si cu un numar mai mic de brate.

Pentru un living care nu dispune de foarte mult spatiu, poti alege un model simplu si elegant semnat Emibig. Articolul este disponibil la suma de 286 Ron (in plus, are si o reducere de pret de la suma initiala de 337 Ron).

Daca ne dorim variante mai sofisticate din gama candelabrelor, putem opta pentru un  superb articol cu 9 brate marca Ideal Lux, al carui design va oferi o nota de personalitate oricarui living spatios.