Decor de vara cu pergole la preturi avantajoase de la SoralTechnik.ro

PERGOLE

In perioada calduroasa a anului, nimic nu este mai placut decat petrecerea timpului liber in exterior. Pentru confortul zilelor petrecute in gradina, este recomandata amenajarea corespunzatoarea a spatiului de care dispuneti: intretinerea gazonului si a plantelor existente, amplasarea mobilierului de gradina si instalarea unei pergole pentru protectia impotriva razelor solare, a vantului si precipitatiilor.

Pergole si copertine in modele aparte care asigura protectie solara si design placut

In functie de aplicatiile pentru care doriti asigurarea protectiei solare si a precipitatiilor sau a vantului, companiile specializate confectioneaza echipamente adecvate: copertine sau pergole. Pergolele sunt structuri personalizate pentru terase si gradini – proprietati private sau locatii destinate serviciilor – confectionate din metal sau lemn, in timp ce copertinele sunt de regule montate cu acelasi scop de protectie, la intrarea unei cladiri sau deasupra geamurilor.

Avantajul pergolelor distribuite de SoralTechnik este faptul ca pot fi personalizate dincolo de dimensiunea dorita, iar clientii pot selecta orice culoare din RAL, pot mentiona anumite aspecte suplimentare de design, spre a-si amenaja spatiile vizate conform preferintelor personale, a decorului general existent si in functie de specificul locatiei, atunci cand vorbim despre un restaurant, terasa de vara.

Aceste pergole asigura protectie impotriva soarelui puternic din timpul verii, astfel incat iti vei putea petrece toata ziua la aer curat, fara a te ingrijora de actiunea nociva a expunerii la razele solare puternice in timpul orelor critice de dupa-amiaza. Pe langa aspecte de functionalitate, amenajarea gradinii personale sau a locatiei pe care o administrati adauga un aspect placut constructiei pe care este montata, functionand estetic cu vegetatia si mobilierul specific de gradina sau terasa.

SoralTechnik.ro iti permite sa te exprimi liber atunci cand iti creezi propriul model de pergola, prin selectarea nuantei dorite. Pentru amenajarea gradinii personale, pergolele realizate la comanda pot inlocui cu succes vechile structuri confectionate din lemn, pentru a beneficia de avantajele pe care pergolele din aluminiu le ofera: protectie impotriva precipitatiilor, protectie solara si design deosebit.

Pergole bioclimatice – cand functionalitatea si estetica sunt imbinate armonios intr-un sistem modern si performant

Indiferent de spatiul de care dispuneti, pergolele pot fi comandate in dimensiunea dorita, iar partea de sus poate fi operata pentru a fi lasata libera sau pentru a acoperi, in functie de temperaturi si starea generala a vremii.

Pergolele bioclimatice sunt sisteme realizate din lamele reglabile care pot fi construite partial sau total cu acest sistem: fie optati doar pentru partea de sus sau puteti alege un model care are lamele reglabile si pe lateral. Acest sistem permite uscarea rapida dupa precipitatiile abundente, crearea unui spatiu ventilat permanent, pentru ca relaxarea sa fie completa. Pergolele bioclimatice se disting prin integrarea in structura de aluminiu a acestor lamele inteligente, extrem de rezistente si facil de operat.

Avantajele pergolelor din aluminiu SoralTechnik:

  • Nu este necesara mentenanta: comparativ cu pergolele din lemn, care trebuie vopsite periodic, pergolele din aluminiu nu necesita lucrari de intretinere si mentenanta, fapt care inseamna economie financiara si economisirea timpului;
  • Posibilitatea iluminarii: controlul luminii, in speacial in cazul teraselor bioclimatice, permite protejarea de lumina directa a soarelui, cu ajustarea luminii pe terasa, dar si in incaperile din spatele terasei – dining room, living, bucatarie.
  • Detalii tehnice de exceptie: sunt modulare, permitand acoperirea suprafetelor mari; dispun de structura solida care pot fi accesorizate cu screen-uri, obloane glisante, sisteme de sticla glisante sau armonice;
  • Incadrare perfecta in constructiile si proiectele de arhitectura moderne: alegerea teraselor bioclimatice asigira unghiuri de 90 de grade, SoralTechnik dispune de sisteme cu aceeasi inaltime pe toate laturile;
  • Functii si confort sporit: clientii pot selecta functii suplimentare pentru confortul zilnic, precum sistem de incalzire, sisteme audio, iluminare led dimabil;
  • Acoperis retractabil: modelele proiectate de Toscane, Topfix, Lapuse, Lagune sunt prevazute cu aceasta optiune, pentru a avea cerul deasupra, la o simpla apasare.  

SoralTechnik intermediaza crearea celor mai performante sisteme de tip pergola, acordand o deosebita importanta parteneriatelor de incredere cu companiilor producatoare de copertine, pergole si alte sisteme similare, asa cum sunt: Renson, Gibus, Tarasola, Corradi. Pentru indeplinirea exigentelor clientilor si bifarea tendintelor de design, aceste companii partenere aloca resursele necesare pentru proiectare, alegerea celor mai calitative materiale, integrarea tehnologiei si atingerea cerintelor de eficienta energetica.

Pergolele clasice sau in varianta bioclimatica sunt sisteme inovatoare care se potrivesc atat pentru amenajarea spatiilor personale, gradina, curte cu piscina, terasa, dar sunt un element aproape obligatoriu pentru terase, restaurante si piscine, acolo unde se impune asigurarea protectiei si confortului clientilor.

Contactati unul dintre reprezentantii companiei SoralTechnik pentru a va informa cu privire la produsele prezentate online, fie ca doriti sa comandati realizarea unei pergole, copertine, sisteme complete inchideri terase, ferestre si usi, aplicatii din sticla. Pentru o intrevedere fata in fata, prin Showroom-ul SoralTechnik, compania ofera posibilitatea extinderii orarului standard de lucru, spre identificarea celei mai bune solutii alaturi de clientii solicitanti.

————————————-

Date utile:

Website: https://www.soraltechnik.ro/

Telefon – 031 430 40 33

Mail – office@soraltechnik.ro 

Adresa Showroom – Bld.Pipera, Nr.59, Voluntari – Ilfov