fbpx

DECATHLON DESCHIDE PORȚILE UNUI NOU MAGAZIN PE 30 OCTOMBRIE LA ORADEA

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCE NOUL MAGAZIN?

– un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață! Peste 50 de sporturi sub un singur acoperiș (natație, canoe, fobal, alergare, drumeție, mountain bike, baschet, echitație, pescuit și multe altele).

– produse adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la sportivi de performanță. DESIGN, TEHNICĂ, INOVAȚIE – acestea sunt prioritățile permanente ale retailerului sportiv. PRODUSELE cu eticheta PRIMUL PREȚ TEHNIC sunt un exemplu perfect al acestei ecuații reușite: INOVAȚIE-CALITATE-PREȚ.

– clienții vor fi 100% mulțumiți și pot fi actori activi alături de echipa DECATHLON, participând la fiecare din week-end-urile de activități sportive din magazin cu acces gratuit.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Din 1996 Decathlon își creează propriile mărci, în prezent în număr de 16, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la prețuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf.

Fiecare produs Marcă Pasiune reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piață, prin tehnicitate și satisfacerea necesităților oricărui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate și valoare, produsele aparținând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.