fbpx

DECATHLON a deschis porțile celui de al 14 lea magazin al sau din România la Târgu Mureș

Cu o suprafață de 1.700 de metri pătrați, noul magazin din Târgu Mureș va pune la dispoziția iubitorilor de sport toate articolele şi echipamentele sportive pe care aceştia și le pot dori pentru ca pasiunea pentru sport, inovaţie şi spirit de competiţje să devină realitate.

Decathlon Târgu Mureș însumează o diversitate de articole din peste 50 de sporturi pe o suprafaţă generoasă, care va fi locul unde fiecare persoană va găsi produse tehnice de calitate pentru a se bucura de sport la cele mai mici prețuri.

“Decathlon a dorit să aducă şi la Târgu-Mureş acelaşi concept global: 50 de sporturi sub acelaşi acoperiş. Aveţi aici o echipă care vă stă oricând la dispoziţie şi care vă poate oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie. De la crearea sa în 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: să facem sportul accesibil tuturor”, a declarat Anca Vinter, directorul magazinului Decathlon Târgu-Mureş.

“Pregatirea magazinului pentru deschidere a durat doar 7 zile, totul fiind posibil cu ajutorul unei echipe minunate. De asemenea, am văzut din plin implicarea autorităţilor locale pe tot parcursul procesului de autorizare premergător deschiderii, acesta durând foarte puţin. Sunteţi fericiţii posesori ai unor baze sportive unice în România, iar apetitul dvs. pentru sport este ceea ce ne-a impulsionat să deschidem aici un nou magazin Decathlon. Venim ca o completare a pieţei de sport din oraşul dvs.”, a declarat la rândul său Alex Domşa, Responsabil expansiune Decathlon România.

Fiecare produs al brandului Decathlon este o alternativă viabilă la produsele sportive existente pe piaţă, prin tehnicitate, calitate la preţuri mici, inovaţie şi anticiparea nevoilor tuturor practicanţilor sportului.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează zeci de mii de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCE NOU?

Un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață! Peste 50 de sporturi sub un singur acoperiș (fotbal, canoe, alergare, drumeție, mountain bike, baschet, echitație, pescuit și multe altele).

Produsele sunt adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la sportivi de performanță. DESIGN, TEHNICĂ, INOVAȚIE – acestea sunt prioritățile noastre permanente. PRODUSELE noastre cu eticheta PRIMUL PREȚ TEHNIC sunt un exemplu perfect al acestei ecuații reușite:
TEHNICITATE-CALITATE-PREȚ MIC.

Scopul este de a face sportul accesibil tuturor şi de a avea clienți 100% mulțumiți. În acest sens, clienţii pot participa gratuit la fiecare din weekend-urile cu activități sportive, în magazin sau pe terenurile special amenajate din fața magazinului!

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Din 1996 Decathlon își creează propriile mărci, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la prețuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. DECATHLON comercializează, în același timp, și produse ale principalelor mărci internaționale.

Printr-un excelent raport între calitate și preţ, produsele aparținând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.