Decapant ieftin de la Arcalux

14 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

In cautare de decapant la pret avantajos? Raspunsul vine in aceasta primavara de la compania Arcalux. Arcalux ofera o gama diverse de produse precum decapant pentru uz domestic sau decapant pentru uz industrial.

Produsele de decapare sunt utile in indepartarea vopselurilor si a altor produse care raman pe suprafete in urma constructiilor. Decapantul este folosit pentru vopsele de pe diverse suprafete precum marmura, piatra, lemn sau metal. Produsele de decapare actioneaza prin disociere moleculara.

Preturi reduse la decapant - Arcalux

O companie care se dedica vanzarii de produse de decapare si a altor solutii de curatare a urmelor si a resturilor de murdarii este Arcalux. In aceasta primavara compania si-a propus sa vina in ajutorul celor care isi construiesc casa. De asemenea, persoanele interesate in renovarea locuintei sau spatiilor de lucru pot fi interesate de aceasta oferta de primavara.

Pe site-ul companiei poti descoperi noile preturi pentru decapanti si multe alte produse de curatenie. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre produsele decapante, compania Arcalux va sta la dispozitie.

Alte produse folosite pentru curatenie a spatiilor si a diverselor materiale sunt detergentii universali. Detergentii universalisuntfolositi pentru vase, pentrugeam /mobila/parchet si cu adaos de ceara, pentru spalarea strazilor.

Arcalux – descriere companie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

 

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email:  [email protected]

Telefon:  0723666441

 

decapant

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram