Deblocarea unei usi, o misiune pentru experti

Desi pare o problema banala, aparent simplu de rezolvat cu niste scule, deblocarea unei usi nu este o misiune pentru oricine. Mai ales daca este cazul unei usi cu mecanism mai complex de inchidere si mai ales daca acest mecanism este defect. In primul rand, ai nevoie de cunostinte de specialitate, nu oricine este lacatus mecanic. Apoi, ai nevoie de scule performante, nu orice unelte iti pot fi de ajutor. Nu il ultimul rand, experienta te ajuta mult, iar daca nu o ai, se va simti… Asadar, cand apare o problema de acest gen, apeleaza la experti in deblocarea de usi.

In Bucuresti exista o firma specializata care se ocupa cu astfel de lucrari. Cand este vorba strict de montare usa sau de reparatie usa, se poate face o programare. Insa cand este cazul de deblocare usa, de obicei este o problema urgenta pentru utilizator, a carei rezolvare nu poate fi amanata. Expertii de la Robadel Servicii SRL stiu acest lucru si lucreaza in regim non stop. Asadar, in orice zi din saptamana, chiar si in week-end, la orice ora din zi sau din noapte, un lacatus mecanic sau o echipa se poate deplasa la adresa clientului, acolo unde exista problema. Interventiile se realizeaza, cu programare sau in regim de urgenta, la orice adresa din Bucuresti, inclusiv in zone din judetul Ilfov.

Deblocare usa se poate realiza astfel in cele mai bune conditii, rapid si eficient. Important de spus este ca lucrarea se face astfel incat sa fie afectate cat mai putine piese care sa necesite inlocuire. Pe cat posibil, se realizeaza “curat”, fara a strica atunci cand se deblocheaza usa. Daca totusi sunt necesare piese de inlocuit, ele pot fi oferite la preturi bune, cu garantie. Totul se face legal din toate punctele de vedere, inclusiv fiscal.

Evident, probleme cu usile au nu doar utilizatorii individuali. Firmele au adesea usi blocate sau usi care necesita reparatie. In orice magazin, spatiu de birouri sau spatiu de productie, usile sunt actionate de obicei – inchidere si deschidere – de foarte multe ori pe zi. Chiar daca sunt instalare mecanisme profesionale, si acestea pot ceda, cu atat mai mult daca sunt utilizate in mod necorespunzator (trantire repetata etc.). O firma care solicita reparatii usi va primi factura si chitanta pentru serviciile prestate, deci va putea deduce cheltuiala in contabilitate. In plus, ceea ce este cel mai important, va avea garantia ca lucreaza cu o companie specializata, de incredere, care duce lucrarea la bun sfarsit, in cele mai bune conditii.

Firma Robadel Servicii SRL, cu sediul in Bucuresti, are o politica onesta includiv cu privire la costuri. Astfel, se pot consulta online preturi reparatii usi, deblocari usi si alte interventii. De asemenea, se poate solicita telefonic o oferta de pret, personalizata in functie de lucrare in sine.