fbpx

De Valentine’s Day lasa te indragostit de Sun Plaza

Daca iti faceai griji ca anul acesta iti vei petrece Valentine’s Day de unul singur, Sun Plaza iti sare in ajutor si intra in rolul lui Cupidon. Intre 8 si 14 februarie, trimite un SMS la numarul de telefon 1802 si pregateste-te pentru cea mai romantica intalnire pe nevazute la care ai participat vreodata! Avem grija ca totul sa decurga ca la carte, cadoul pentru perechea ta si consumatia amandurora fiind asigurata de Sun Plaza. Tot ce ai tu de facut este sa te prezinti pe data de 14 februarie la restaurantul Osteria di David, etajul 1 si sa te bucuri de o experienta inedita alaturi de perechea pe care am gasit-o pentru tine.
Sun Plaza a pregatit numeroase surprize si pentru norocosii care deja si-au intalnit jumatatea. Centrul Comercial isi continua traditia de Sfantul Valentin si ii asteapta pe tinerii indragostiti la Capela iubirii, unde acestia isi pot uni destinul cu persoana iubita pentru o zi. Casatoriile de proba vor fi oficiate de Primarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu-Piedone, asistat de regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, iar la sfarsitul ceremoniei, pentru a marca momentul, cuplurile vor primi un certificat de indragostiti.
In plus, pe toata perioada campaniei, Sun Plaza le ofera perechilor de indragostiti experienta amuzanta de a face fotografii in postura mirilor, pe tortul gigant cu doua niveluri.
In preajma sarbatorii iubirii, fie ca esti in cautarea dragostei sau pur si simplu vrei sa iti petreci timpul liber distrandu-te de minune, viziteaza Sun Plaza si ai grija, caci sageata lui Cupidon te poate lovi la orice pas.

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.