fbpx

De sarbatori ninge cu promoții la Oktal ro

Reducerea de 5% la plata online se aplică tuturor produselor disponibile pe Oktal.ro, inclusiv celor care au deja prețul redus, cu ocazia altor promoții. Astfel, clienții au de ales din peste 200 de produse: laptopuri, televizoare LED 3D, console de gaming, media playere full HD, electrocasnice, componente PC, imprimante și multe altele.

În plus, clienții beneficiază și de cele trei avantaje Oktal: livrare gratuită, posibilitatea de a returna produsul în termen de 30 de zile și garanția extra-comodă, fără drumuri, timp pierdut și deranj, întrucât Oktal trimite curieri să preia și apoi să înapoieze produsul, după remedierea eventualelor defecțiuni. Oktal.ro are 12 ani de experiență în comerțul online și se clasează în topul primelor 5 magazine online din România.

“De Crăciun, toți ne dorim un cadou. Așa că am făcut un pact cu Moș Crăciun și cu ePayment ca să le oferim tuturor o reducere la toate produsele, în această perioadă în care, inevitabil, cheltuim mai mult. Sperăm să beneficieze cât mai mulți clienți de această ofertă specială și să aibă astfel un motiv în plus să zâmbească de sărbători”, a declarat dl. Dan Dumitrescu, director general al magazinului online OKTAL.

“Ne dorim ca toate magazinele partenere, dar mai ales cumpărătorii să se simtă în siguranţă şi să se bucure de un proces de achiziţie şi plată online simplu, comod şi relaxant, fără a merge la bancomat, fără a sta la coadă sau în trafic. Mai mult, plata online le oferă cumpărătorilor avantajul posibilităţii de a apela la chargeback, imposibilă la plata cu numerar. În acest context, campania de reduceri oferită de Oktal în parteneriat cu ePayment va aduce cu siguranţă un zâmbet în plus la fiecare tranzacţie”, spune Mihai Manoliu, Sales Manager ePayment.

Despre OKTAL
OKTAL este un magazin online cu profil IT&C și membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani în comercializarea calculatoarelor și a componentelor PC și unul din cei mai longevivi furnizori de pe piața IT din România. Deși specializat în vânzarea de laptopuri, OKTAL oferă și o gamă variată de produse electronice și electrocasnice, precum și consultanță și servicii post-vânzare.

Despre ePayment
ePayment este furnizor de soluţii de plată online integrate, parte a grupului international PayU, deţinut de Naspers Ltd, al doilea jucător în eCommerce la nivel global.

PayU desfăşoară operaţiuni de integrare plăţi online în Polonia, Cehia, România şi Ungaria, procesând în 2010 un număr de 31 milioane de tranzacţii în valoare de peste 800 milioane de euro. În România, ePayment este lider pe piaţa de plăţi online, cu peste 2 milioane de tranzacţii procesate în 2010 în valoare de 121 milioane de euro şi o cotă de 90% din volumul total al tranzacţiilor derulate prin Romcard. Pentru 2011, ePayment estimează un volum de tranzacţii derulat prin magazinele care au implementată soluţia ePayment de peste 160 milioane de euro.
Compania dezvoltă soluţia integrată de plăţi online ePayment®, dedicată companiilor care deţin sau doresc să îşi deschidă o afacere online în România sau în ţările în care activează grupul PayU.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul companiei la adresa www.epayment.ro, blogul ePayment sau paginile de Facebook si Twitter ale companiei.