De sarbatori evita usor si sigur disconfortul provocat de excesele alimentare cu ajutorul suplimentelor alimentare Gasex si Herbolax

10 decembrie 2013

Distribuite de Prisum International, Gasex si Herbolax sunt produse naturale special concepute pentru a elimina problemele digestive

Sarbatorile de iarna reprezinta in fiecare an momente de bucurie alaturi de cei dragi, dar si multe bunatati culinare. Stim insa ca excesele culinare dauneaza fiecaruia dintre noi si pot strica aceste clipe deosebite. Incidenta tulburarilor digestive la romani este foarte ridicata, fiind determinata de alimentatia grea si nesanatoasa, stres sau nerespectarea orelor de masa. Pentru a evita situatiile nedorite este recomandat sa avem la indemana cele mai rapide si eficiente solutii.
Gasex de la Himalaya – imbunatateste digestia, combate meteorismul
Este un produs natural ideal pentru combaterea si prevenirea tulburarilor digestive comune, precum dispepsia si meteorismul, aparute ocazional sau in forma cronica.
Gasex amelioreaza digestia prin stimularea enzimelor digestive si prin cresterea secretiei biliare, imbunatatind digestia carbohidratilor, proteinelor si grasimilor. Gasex contribuie la renormalizarea florei microbiene prin efect prebiotic si creste biodisponibilitatea nutrientilor, imbunatatind procesele de asimilare. Eficienta produsului in combaterea meteorismului se datoreaza rolului antispastic, carminativ si de renormalizare a tranzitului intestinal.
Datorita acestor proprietati, Gasex constituie un produs util in tulburarile digestive acute si cronice – in sidromul dispeptic, dupa mesele copioase, in caz de disconfort abdominal postoperator sau in perioada de convalescenta, precum si inainte de efectuarea investigatiilor (ecografii, radiografii).
Herbolax de la Himalaya – laxativ eficient fara reactii adverse
Constipatia reprezinta o dereglare foarte raspandita ce poate conduce la stari de indispozitie generala. Cand constipatia este cronica, se produce o stare de intoxicatie a organismului si pot aparea complicatii, cum ar fi hemoroizii. Printre cauzele principale ale constipatiei se numara dieta inadecvata, aport hidric redus, lipsa miscarii, folosirea unor medicamente etc.
Herbolax combate constipatia ocazionala sau cronica fara sa determine crampe sau dependenta. Asigura un scaun normal datorita proprietatilor combinate prochinetice si osmotice. Stimuleaza peristaltismul fara sa determine crampe si produce inmuierea scaunului fara pericolul dezechilibrului hidroelectrolitic.
Herbolax este util, asfel, atat in constipatia ocazionala, cat si in cea cronica. Poate fi folosit ca adjuvant de catre persoanele cu hemoroizi, iar alaturi de Gasex asigura pregatirea tubului digestiv pentru efectuarea investigaţiilor ecografice sau radiografice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram