fbpx

De Paste manacam dulce de la Duro

Fie ca este vorba de cornulete, prajitura in foi, chec, papanasi saualte bunatati, gemurile pentru patiserie de la Duro nu trebuie sa lipseasca de la prepararea acestora, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva dulce si bun care sa iti aduca aminte de copilarie. Pregateste pentru tine si cei dragi dulce de poveste, cu gemurile si umpluturile pentru patiserie de la Duro. Pregatite cu grija, din fructe proaspete, de sezon si din ingrediente de calitate, gemurile de la Duro sunt desosebite si potrivite pentru prajituri, torturi si alte dulciuri alese.

Pregatirea tuturor ingredientelor este un adevarat ritual, de la framantarea aluatului, pana la umpluturi si chiar coacerea acestuia necesita multa atentie si implicare, iar daca unul dintre acesti pasi nu este respectat, nici preparatele de paste nu sunt spectaculoase. Umpluturile pentru patiserie de la Duro sunt acel ingredient fara de care prajiturile, cozonacii, cornuletele sau alte preparate nu ies gustoase si aromate.

Gemurile pentru patiserie de la Duro sunt obtinute din fructe proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii noastre, atent selectionate. Produsele  sunt fabricate dupa metode si retete proprii, in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora.