fbpx

”De la SEMN la SENS” un spectacol caritabil realizat de copiii cu deficiențe de auz

Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz ”Sfânta Maria” și Colegiul Național ”Matei Basarab” din București organizează joi, pe 24 noiembrie 2016, spectacolul “De la SEMN la SENS”.
”De la SEMN la SENS” este un spectacol caritabil realizat împreună și pentru copiii cu deficiențe de auz. Deschidem, astfel, sub sloganul ”Creștem prin Artă!”, o campanie ce are drept scop îmbunătățirea educației copiilor cu deficiențe.

Pe scenă, alături de micii artiști cu deficiență de auz (Trupa de teatru gestual ”Necuvinte”, Trupa de acrobați ”Aripi”, Grupurile de dansatori ”Joc” și ”What?”) vor fi și alți copii talentați din școlile bucureștene: grupul ”Amas”, Paul-Andrei Țolea și corul ”Cantante Domino”.

Marian Râlea, Zoltan – Octavian Butuc și Ion Marinescu – Țurlă au răspuns dorinței noastre de a fi împreună într-un spectacol de muzică, dans și teatru în care bucuria și emoția trec dincolo de cuvinte.

Evenimentul are loc în sala de spectacol a Colegiului Național ”Matei Basarab”, Strada Matei Basarab nr. 32, în data de 24 noiembrie 2016, începând cu ora 17:00.

Intrarea se face pe bază de donație.
Donațiile pot fi virate în contul: RO35BTRLRONCRT0273902001 – Banca Transilvania, Sucursala Valea Argeșului.

Finanţarea obţinută în urma acestui spectacol va servi la dotarea Atelierului de tipografie Print XXI. Principalii beneficiari ai acestui atelier sunt elevii deficienți de auz care urmează cursurile Școlii Profesionale, calificarea Tipograf / Tipăritor offset. O altă parte a fondurilor strânse se va direcţiona către dezvoltarea unui dictionar explicativ online cu explicații – suport în limbaj mimico – gestual.