De la piese motociclete noi la curse moto incendiare pe timpul sezonului estival

Ce sa faci ca sa ai un sezon moto implinit?

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi. Zilele caniculare, toride, cu un soare arzator, surazand a vacanta, ne face cu ochiul inca din debutul anotimpului estival. Odata cumparate noi piese pentru motocicleta, unimotors.ro fiind lider pe piata pieselor moto originale, iata ca a venit si etapa din an mult asteptata: demararea in tromba catre cele mai incitante destinatii ale verii, la munte, pe A2 sau pe cele mai surprinzatoare coline ale plaiurilor mioritice.

Iar oferta din acest an a drumurilor provocatoare este extrem de tentanta, mai ales ca, recent, Transalpina, cea mai inalta si cea mai periculoasa sosea de pe intreg cuprinsul Romaniei si-a deschis “portile”, atat pentru iubitorii automobilismului, cat si pentru amatorii de senzatii tari pe doua roti.

Rulaj la maxim cu piese moto de calitate!

La munte, la mare, pe A2, pe A3 sau pe orice teren accidentat care te-ar putea lua placut prin surprindere, senzatiile tari si promovarile domnesc la tot pasul, mai ales daca te afli in saua unei Kawasaki Ninja, a unei Honda CB 1000 R sau a testului suprem pe mult controversata Suzuki Katana.

Vis implinit pe litoral!

In fiecare vara, visul oricarui amator al mersului pe doua roti din Romania este, evident, sa parcurga cei 225 de km ai autostrazii A2 in saua unei motociclete Kawasaki Ninja sau, de ce nu, pe mult mai puternica CB1000R. Zis sa facut! Si, iata ca, gratie muncii rodnice a dealerilor de piese moto, visul poate deveni acum realitate!

Noile piese motocicleta care ajuta la o mai buna functionare a sistemului de franare, ambraiaj au rolul de a favoriza rularea in siguranta pe drumurile unde se circula cu viteze mari si, de ce nu, evitarea in timp util a pericolelor iminente.

Deci, vara aceasta chiar merita sa iti iei inima in dinti si sa incerci sa dai o raita fulgeratoare pana pe litoralul romanesc, pe un CB 1000 R, in saua caruia vei simti la maxim adrenalin, dar si trepidatia vibranta a rotilor. Mare grija, insa, la crapaturile in carosabil. Caldura naucitoare de la jumatatea si din a doua parte a lunii iunie si-a pus vizibil amprenta asupra starii carosabilului. Asa ca, autoritatile CNADNR si Politia Romana au fixat, recent, restrictii de cirtculatie pe A2, pe tronsonul dinspre Bucuresti spre Comstanta, in vederea inlaturarii pericolelor si a sigurantei rutiere a tuturor participantilor la trafic.

Dupa aproximativ 3 ore de mers, in care zgomotul asurzitor al motorului si al rotilor este exploatat la maxim, ajungi in siguranta la Constanta si ai, astfel, o intalnire fabuloasa cu valurile tumultoase ale Marii Negre, cu plajele aurii si fine din statiunea Mamaia, “perla” litoralului romanesc, cat si cu viata trepidanta de noapte de la malul marii.

Cluburile si discotecile de pe litoral sunt deschise non-stop pentru turistii cu dorinta continua de petrecere, iar drumurile Dobrogei, in ciuda infrastructurii precare, stau la dispozitia iubitorilor motociclismului pentru a exploata si a fi mai aproape de farmecul naturii dobrogene.

In concluzie, daca ti-ai echipat superba Honda CB1000R cu piese motociclete noi, ai toate sansele sa traiesti la maxim o vara de neuitat!