fbpx

De Craciun ai Vonino și în hypermarket urile Carrefour

Campania Carrefour pentru Crăciun, lansată la începutul lunii decembrie în lanțul propriu de hypermarket-uri, contine in premiera două smartphone-uri din gama JAX, perfecte pentru a fi dăruite oricărei persoane dragi, dar și 3 tablete cu funcții de ultima generație.

Vonino JAX QS
Vonino JAX QS este un smartphone premium din gama de telefoane mobile Dual-SIM bazate pe sistemul de operare Google Android. Acest smartphone a fost creat special pentru perfomanțe multimedia mult îmbunătățite, fără să facă niciun compromis în ceea ce privește design-ul. Astfel, te poți bucura de cea mai nouă soluție de la MediaTek, procesorul Quad-Core MT6582 care rulează la viteze de până la 1,3 Ghz și un procesor grafic ARM Mali 400-MP 533MHz, construit pe o nouă arhitectură de 28nm care oferă performanțe ridicate cu un consum ultra-redus de energie, de un display IPS HD de 5.0 inch și de două camere de 13, respectiv 5 megapixeli cu numeroase funcții care fac fotografiatul o joacă de copii.

Vonino JAX mini
Vonino JAX mini este un smartphone creat să acopere nevoile de comunicare ale celor mai multe dintre persoane. Un Dual-SIM ce suportă conexiune de date 3G de până la 21.4Mbps, cu 2 camere foto-video și compatibilitate cu toate aplicațiile de apel video, JAX mini a fost gândit pentru a fi partenerul digital ideal, fie că e vorba de a fi conectat mereu la tot ce se întâmplă în jur, de a păstra legătura cu cei dragi sau de a nu rata niciodată un apel important.

Pe lângă cele două telefoane din gama JAX, în oferta Carrefour sunt disponibile și 3 tablete: Otis QS cu display de 7 inci, procesor QuadCore și 8 GB spațiu de stocare, Sirius EVO Z cu display de 8 inci, 2 camere foto-video și 8GB spațiu de stocare și Argus QS cu display de 10.1 inci, două camere foto-video și conectivitate de date 3G.

Așa că, indiferent ce își doresc cei dragi, de sărbători îi poți surprinde cu un gadget nou de la Vonino. Simplu. Performant. Fără compromisuri.

Ofertele sunt deja disponibile în rețeaua de hypermarket-uri Carrefour, în limita stocurilor disponibile.

Despre Vonino
Vonino Inc. a fost infiintata in anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare si de buna calitate clientilor cu toate nivelurile de venituri. Bazandu-se pe experienta lor anterioara, de peste 15 ani pe piata globala de distributie en gros de produse de telecomunicatii, jocuri, foto-video si IT, fondatorii Vonino si-au propus sa-si dedice expertiza si cunostintele spre beneficiul utilizatorilor finali.

Atat compania, cat si brandul Vonino au fost create pentru a oferi produse de ultima generatie si de cea mai buna calitate, la preturi mai accesibile, mentinand performantele foarte inalte. Dupa numai 3 ani, compania are o gama constanta de produse, care cuprinde de la mp3 playere la telefoane mobile, de la tablete la laptopuri cat si accesorii pentru acestea. Avand la baza ideea de la care a pornit totul, de a va oferi o valoare mai buna pentru banii dumneavoastra, Vonino Inc. isi propune sa dezvolte brandul Vonino intr-un brand de produse electronice recunoscut pe plan global.

Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 106 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: carrefour-online.