De ce vara extensiile de gene au durata de viata mai scurta ???

A venit vara si clientele se plang de faptul ca genutele nu le mai rezista la fel de mult ??? Cu siguranta te-ai lovit de aceasta problema si nu ai reusit sa gasesti un raspuns. De ce clientelor le rezistau foarte bine extensiile de gene, iar de la o vreme primesti telefoane chiar si de la cliente ce nu sunt deloc pretentioase pentru a-ti spune ca le-au cazut genele false dupa doar o saptamana.
Probabil v-ati pus nenumarate intrebari: oare au schimbat formula adezivilor pentru genele false? Sau poate au iesit din termenul de valabilitate ? Ori ati uitat adezivul deschis??? Nu !!! Niciuna din variante nu este cauza.
Raspunsul este : umiditatea, si aici nu ma refer la faptul ca aveti racoare in camera sau mereu aveti aerul conditionat pornit. Pentru a rezista genele false este necesara umiditate 40-60%. Vara aerul este foarte uscat si avem nevoie de un aparat de Umiditate. Datorita aerului uscat adezivul se usuca prea repede, inainte de a aplica extensia pe geana naturala.
Este foarte important sa intelegeti de ce umiditatea este atat de necesara pentru tehnicieni. Adezivii contin Cyanoacrylate ceea ce inseamna ca au un termen de valabilitate scurt. Adezivii trebuiesc folositi in doar 2 luni de la deschidere . De fiecare data cand sticluta este deschisa, adezivul ia contact cu aerul de aceea trebuie pus o picatura in inel sau pe piatra de Cristal sau jad dupa care se inchide rapid.
Pentru ca picatura de adeziv sa nu se usuce sau sa-si piarda din proprietati trebuie folosit un umidificator , astfel umezeala din aer impiedica uscarea instanta a adezivului si prelungeste durata de viata a extenstiilor de gene.