De ce unele femei nu au inca un partener

 

Femeile trecute de 40 de ani, de obicei, au o istorie mai bogata.

Cand esti singura de o perioada mai indelungata de timp poti ajunge sa fii extenuata de cautarea iubirii si o sa crezi ca nu o vei mai gasi niciodata. Astfel, ajungi sa te saturi si sa nu mai vrei sa mai iesi la nicio intalnire cu nici un barbat.Intalnirile reprezinta doar o etapa. Urmeaz-o si gaseste dragostea pe care o meriti!

 In tot acest proces de cautare de partenerului, constati ca nimeni nu este perfect si ca, prin urmare, nu merita osteneala. Gandeste-te ca nici tu nu esti perfecta si ca dupa o anumita varsta, de exemplu, dupa 40 de ani, este greu sa gasesti om fara cusur cu care sa iti imparti viata.
Toti barbatii buni sunt luati, vremea mea a trecut deja.

In fiecare zona geografica a planetei exista si barbati singuri, iar singurul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa cunosti unul este sa deschizi foarte bine ochii si sa ii observi, caci vei avea de unde alege.Desigur sunt si barbat singuri la o varsta mai inaintanta,ei nu mai doresc sa isi refaca viata, e mai simplu sa apeleze la escorte .

Desigur, ai putea sa iti spui ca barbatii care sunt singuri asa vor sa si ramana, deci nu mai are niciun sens sa incerci. Totusi, atunci cand cunosti un potential partner care nu iti vorbeste despre mutatul impreuna, este posibil ca el sa nu aiba inca o situatie financiara stabila sau sa nu fie inca pregatit pentru asa. Asta nu trebuie sa insemne nicidecum ca nu vrea o relatie serioasa.