De ce trebuie sa iti cumperi un penny board

Daca esti pasionat de skateboard si vrei sa treci la nivelul urmator, solutia este penny board-ul. O placa de pennyboard  este destul de asemanatoare ca si design unui skateboard clasic, numai ca este mai ingusta si fabricata din  plastic sau silicon fiind astfel mai usoara si mai rapida.

Principala calitate a unui penny board o constituie viteza. Nu sunt la fel de rapide precum o bicicleta, dar mai rapide decat un skateboard. Astfel, va fi grozav sa constati cat de repede te poti deplasa dintr-un loc in altul, fara a face mare efort. In felul acesta vei avea mai mult timp sa iei o gustare, sa studiezi sau sa vorbesti cu un prieten dupa ce terminati orele la scoala. Sigur ca sunt lucruri minore, dar ele se aduna si ajung sa faca diferenta in viata ta cand vine vorba de timpul castigat.

Atunci cand ai un penny board, lista locurilor in care poti ajunge fara a fi nevoit sa cheltuiesti bani devine destul de mare. Brusc vei realiza ca poti merge la cumparaturi sau la film, fara sa fi obligat sa iei un taxi sau autobuzul.

De asemenea, penny board-ul are avantajul de a fi mai usor de purtat dupa tine decat orice model de bicicleta si aproape orice alt tip de placa. Din acest motiv, puteti intra cu penny board-ul in mana in orice cladire fara nicio problema. Nu trebuie deci sa il legi cu lantul ca pe bicicleta, ca sa nu iti fie furat, si nici sa te chinui sa il porti in brate asa cum se intampla cu un longboard.

Penny board-urile sunt si foarte elegante. Ele se gasesc in toate culorile si nuantele si toate combinatiile de culori, asa cum sunt cele de la MonkeyBoard.ro. In plus, ai si posibilitatea sa iti realizezi tu propriul design. Si toate acestea pentru un pret foarte rezonabil.

Un alt lucru nemaipomenit legat de un penny board este distractia de care vei avea parte cand iti cumperi unul. Este greu de descris sentimentul pe care il ai cand te urci pe un penny board si incepi sa prinzi viteza. Este fantastic sa mergi pe penny board intr-o zi calduroasa de vara si sa simti cum te racoreste briza. In plus, poti invata cateva trucuri de baza, cum ar fi „carving” sau „sliding”. Si mai tare este sa faci cruising cu prietenii, sa ai o gasca intreaga cu care sa „calaresti” strazile.