fbpx

De ce sunt imprimantele second-hand o solutie potrivita si in ce situatii?

calculatoare-ieftine

Detinerea unei imprimante se poate dovedi a fi utila in foarte multe situatii, de la imprimarea unor documente oficiale, care au nevoie de o parafa sau pentru a fi prezentate unei institutii, pana la obtinerea unor informatii necesare pentru pregatirea scolara a elevilor.

Prin urmare, un astfel de device este folositor atat intr-un birou, cat si acasa. Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca folosirea unor imprimante second-hand se poate face in oricare dintre aceste situatii, numai sa se aleaga un model potrivit, in functie de cat de solicitata este aceasta.

Care sunt motivele pentru care sa se aleaga o imprimanta second-hand la birou?

Imprimantele second-hand pot fi considerate nepotrivite pentru o activitate profesionala, de birou, din cauza faptului ca au fost folosite si nu mai sunt la fel de eficiente. In realitate insa astfel de echipamente electronice pot fi exact solutia necesara pentru o afacere aflata la inceput de drum.

In plus, daca se alege un furnizor profesionist de produse si echipamente IT „la mana a doua”, cum este It-Sh.ro, exista garantia ca produsele cumparate sunt in perfecta stare de functionare, astfel incat sa nu obstructioneze in vreun fel desfasurarea activitatii.

Un alt aspect important pentru care se merita investitia intr-o astfel de imprimanta este faptul ca piesele de schimb, in cazul unei defectiuni, sunt mai usor de gasit si mai ieftine, prin urmare si intretinerea unei imprimante second-hand este mai usoara.

Imprimante second-hand | calculatoare ieftine | It-Sh.ro

Imprimante second-hand

Motivele pentru alegerea unei imprimante sh pentru acasa

Cand vine vorba despre folosirea imprimantei acasa, numarul foilor care sunt scoase de aceasta este considerabil mai redus decat in cazul uneia profesionale. Prin urmare si investitia ar trebui sa fie una cat mai mica.

De asemenea, nu trebuie sa se foloseasca device-uri inteligente si ultraperformante pentru a o folosi, ci o imprimanta sh se poate conecta si folosi foarte bine impreuna cu modele de calculatoare ieftine, destinate unei utilizarii medii.

In concluzie, pe piata exista atat imprimante de utilitate casnica, dar si astfel de device-uri profesionale, dar second-hand, pretul acestora fiind unul mai mult decat avantajos.