De ce sunt atât de grozave rochiile?

25 aprilie 2020
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Avem două vești bune într-una singură! În două săptămâni vom putea ieși din casă, iar acest lucru se întâmplă concomitent cu încălzirea de afară! Da, mult așteptata și bine venita vară pare să fie aici, iar nu știu de spre voi, dar mie personal mi-a fost incredibil de dor de ea! Iar motivul principal pentru asta este, desigur, faptul că putem purta rochii iar. Eu personal iubesc rochiile, de orice fel, fie că sunt rochii casual, rochii de office sau rochii de seara. Cum să nu le iubești? Sunt absolut minunate! Fi sinceră, vrei să spui că atunci când te uiți la cele mai frumoase rochii de ocazie dintr-un magazin nu te simți mai bine, oricât de proastă ar fi ziua ta? Sigur că da!

rochii

Fiecare avem rochia noastră preferată, iar fiecare dintre noi avem rochiile care ni se potrivesc. Într-o rochie în care aș arăta superb e posibil ca ție să nu îți stea atât de bine, iar vice versa pentru mine!

Eu personal prefer rochiile midii, pentru că mereu au avut impresia că îmi accentuează feminitatea fără să fie prea scurte sau prea lungi, ci atingând idealul lungimii unei fuste. Pe de altă parte, ador din tot sufletul rochiile maxi, care mă fac mereu să mă simt ca o adevărată regină – ca și Cleopatra. Nu doar asta, dar felul cum se mișcă în aer când bate vântul mai tare este incredibil de superb!

Ca să nu mai vorbim de rochiile de ocazie – pur și simplu le iubesc! Dacă aș putea, aș purta doar rochii de seară! Sunt atât de pline de farmec! Absolut fermecătoare, din toate punctele de vedere, dar din păcate nu le poți purta în fiecare zi. Însă cred că dacă le-am putea purta în fiecare zi, ar dispărea o mare parte din lucrurile care le fac atât de magice, căci știm că nu poți purta rochii de seară fără ca să te machiezi înainte, iar tot acel proces al machierii face parte din farmec (ca să nu mai vorbim de machiajul în sine). Mersul la coafor, unde ești din nou tratată ca o regină, ca să nu mai vorbim de cum părul tău arată mereu superb după.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram