De ce sa porti un ceas barbatesc din lemn?

ceas din lemn barbati

Te-ai gandit vreodata sa porti un ceas din lemn pentru barbati? În prezent, tot mai multe persoane prefera sa adopte un stil cat mai natural, sunt mai atente la ce anume afecteaza sau nu natura, punand mai mult accent pe produsele fabricate din materiale ecologice.

Ceasurile din lemn sunt special create pentru a proteja mediul inconjurator, iar tu sa te bucuri de functionalitatea si estetica unei bijuterii versatile si moderne. Design-ul simplu, elegant si rezistenta in timp sunt doar cateva dintre avantajele pe care le au ceasurile din lemn.  

Care sunt cele mai importante avantaje pe care le ai daca alegi sa porti un ceas din lemn barbati?

  • Durabilitate in timp

Lemnul, prin natura sa, este o resursa durabila, care poate rezista foarte multi ani si isi poate pastra aspectul si caracteristicile initiale. Acesta nu se schimba la culoare din cauza razelor solare, nu se rupe, atat timp cat este intretinut conform instructiunilor, si prezinta rezistenta la schimbarile de temperatura. În plus, ceasul din lemn nu va rugini din cauza umezelii, asa cum se intampla in cazul celor din metal.

  • Arta la un alt nivel

Cu siguranta, un ceas barbatesc din lemn este dedicat celor care prefera stilul minimalist, care pun accent pe detalii rafinate. Conceptul de bijuterie din lemn este unul destul de recent, dar care a ajuns sa fie rapid apreciat de iubitorii de bijuterii originale si atipice datorita manoperei si a autenticitatii. În plus, datorita texturii si formei, ceasurile din lemn devin, cu fiecare piesa creata, unice si frumoase prin forma si aspect. Piesele din lemn sunt slefuite si lacuite manual, ca tu sa te bucuri de o piesa rara.

  • Versatilitate

Datorita culorii naturale pe care o are lemnul, dar si a modelelor care, in general, sunt destul de minimaliste, un ceas din lemn barbati poate fi purtat atat la o tinuta casual, de vara, cat si la o tinuta eleganta. Este extrem de versatil si usor de integrat in tinutele pe care le creezi.

  • Prietenoasa cu mediul inconjurator

O caracteristica foarte importanta pe care o are un ceas din lemn este protectia fata de mediul inconjurator. Materialele pentru piesele create provin din surse sustenabile si sunt lucrate manual, astfel incat mediul inconjurator sa fie cat mai putin afectat. În felul acesta, este asigurata continuitatea ecosistemului.  

  • Confort si functionalitate

Ceasurile din lemn au o greutate usoara astfel ca uneori nici nu iti vei da seama ca il porti. Lemnul din care este folosit (de exemplu bambusul) este taiat si slefuit in detaliu, fara a-si pierde caracteristicile de rezistenta. În plus, mecanismul de functionare este integrat in partea inferioara a ceasului, care este acoperit, de asemenea, cu o carcasa din lemn.

Daca esti iubitor de bijuterii originale, daca esti atent cu mediul inconjurator, atunci ar trebui sa iei in considerare un ceas din lemn pentru barbati. Ceasurile de pe  Yoloshop.ro sunt fabricate din lemn de calitate superioara, precum bambusul, si au un mecanism de functionare simplu, de tip Quartz. Pentru detalii si costuri, puteti accesa www.yoloshop.ro.

ceas din lemn