fbpx

De ce sa platiti mai mult pentru un serviciu de inchiriere masini?

B smart – Rent a Car asigura disponibilitatea inchirierii la preturi avantajoase, a tuturor masinilor prezentate pe site-ul nostru, acesta fiind permanent actualizat, conform solicitarilor. Astfel, parcul auto compus din automobile ce apartin brandurilor Dacia si Renault, ofera multiple posibilitati de alegere a unei masini, pentru confortul si siguranta deplasarilor.

Pentru inchirieri pe termen lung, clientii care aleg B smart – Rent a Car, beneficiaza de reduceri suplimentare direct proportionale cu durata inchirierii.

“In contextul economic actual, suntem convinsi ca ofertele noastre de inchiriere, disponibile online pe bsmart – rent .ro, sunt printre cele mai bune de pe piata. De asemenea, oferim un program de fidelizare al clientilor care vor sa inchirieze masini pe perioade mai lungi de timp. Astfel, pentru o perioada mai mare de 30 de zile, alcatuim oferte personalizate, care, fie contin discount-uri considerabile fata de preturile de lista, fie au incluse gratuit optionale utile pentru masinile solicitate.”