De ce sa optezi pentru servicii de curatare fotolii la domiciliu

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta oamenii care doresc sa isi faca curatenie in casa este tapiteria fotoliilor si canapelelor care se va dovedi greu de curatat independent, cu apa si detergent, ci mai degraba cu ajutorul serviciilor de curatare fotolii la domiciliu. Pentru ca tapiteria canapelelor si a fotoliilor este mereu supusa murdariei din partea copiilor, a animalelor de companie, din cauza consumului de alimente sau de bauturi, aceasta trebuie curatata in mod profesional cu ajutorul specialistilor http://curatampeloc.ro.

Beneficiile serviciilor de curatare fotolii la domiciliu

Primul si cel mai important beneficiu al celor care opteaza pentru serviciile de curatare fotolii la domiciliu este ca acestia nu trebuie sa investeasca banii in produse de curatare foarte costisitoare care nu fac fata murdariei si care nu reusesc sa dea rezultatele dorite. De asemenea, efortul persoanelor care apeleaza la aceste servicii de curatare fotolii la domiciliu este minim, deoarece altcineva se va ocupa de curatarea canapelelor sau fotoliilor, printr-o metoda simpla, moderna si ingenioasa.

Practic, curatarea fotoliilor se efectueaza prin procedeul de injectie, ce presupune pulverizarea unui amestec de apa si detergent profesional asupra materialului saltelei si extragerea acestuia de catre un aspirator de putere, astfel incat solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand praful, murdaria si acarienii.

Cea mai performanta metoda de curatare a canapelelor si fotoliilor la momentul actual este cea de injectie-extractie, folosita acolo unde se impune o curatare in profunzime a tesaturilor. Aceasta metoda lasa in urma un parfum foarte placut, intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale si elimina riscul de dezvoltare a unei alergii sau riscul de toxicitate.

Curatare fotolii la domiciliu | Curatampeloc.ro

curatare fotolii la domiciliu

In plus, curatarea canapelelor si fotoliilor folosind aceasta metoda este eficienta pentru ca petele ies in proportie de 95%, iar timpul de uscare necesar este de 4 pana la maxim 8 ore, dupa care utilizatorii pot folosi din nou canapeaua.

Preturile pentru aceste servicii sunt foarte mici, iar deplasarea la locuinta clientului este gratuita in capitala. Pentru a avea cele mai bune rezultate si pentru a avea canapea si fotolii ca noi, fara niciun pic de efort, pentru a elimina toate acele pete care pareau imposibil de eliminat de grasime, noroi sau pur si simplu petele foarte vechi care nu au putut fi eliminate prin niciun procedeu traditional, serviciile de curatare a canapelelor si fotoliilor la domiciliu se vor dovedi ideale in acest sens.