fbpx

De ce sa cumperi un laptop second-hand si nu unul nou?

laptopuri refurbished

Laptopul este un accesoriu IT care nu trebuie sa lipseasca din casa si din biroul nimanui. Laptopul este mult mai performant decat un computer si un telefon, este portabil, usor de transportat in calatorii, la birou, chiar si in mijloacele de transport in comun.

Cei care nu au inca un laptop sau au nevoie de un asemenea dispozitiv pentru a invata sa navigheze pe internet sau pentru a tine legatura cu cei dragi plecati in strainatate, pentru a face teme sau pentru a dezvolta proiecte simple, au nevoie de un produs din oferta de laptopuri SH a magazinului https://calculator-ieftin.ro/ . Tot aici, clientii vor gasi si laptopuri refurbished, mai performante, mai putin folosite, insa la un pret mai ridicat.

Avantajele unui laptop second-hand

Laptopul second-hand, la mana a doua, chiar daca a mai fost folosit de unul sau mai multi utilizatori inainte de a fi achizitionat, este inca in stare buna de functionare. Laptopul are numeroase intrebuintari si, de aceea, va fi folosit foarte des atat acasa, cat si la birou. Fie ca aleg sa citeasca ziarele online dimineata, sa verifice starea vremii, horoscopul, sa trimita mailuri, sa editeze sau sa redacteze fisiere, sa discute cu rudele din strainatate sau chiar sa isi deschida un magazin online, utilizatorii pot intreprinde zeci de activitati utilizand un laptop SH.

Laptopul second-hand costa de doua-trei ori mai putin decat un laptop nou sau refurbished. Laptopul nou este recomandat sa fie achizitionat numai in anumite conditii si de anumiti utilizatori. In schimb laptopul second-hand poate fi folosit si de copiii dornici de joaca, dar si de bunicii dornici sa invete lucruri noi. Laptopul second-hand poate fi achizitionat de persoane fizice, dar si de persoane juridice, pentru a economisi niste bani pe care ii pot investi in altceva.

Garantia achizitionarii unui laptop second-hand bun

Magazinul online calculator-ieftin.ro ofera clientilor garantie la toate produsele achizitionate, astfel incat acestia vor avea certitudinea ca, pana si un laptop la mana a doua va putea fi reparat daca se defecteaza in perioada de garantie.

Laptopuri SH | laptopuri refurbished | cele mai mici preturi pe calculator-ieftin.ro

laptopuri SH

Oferta de laptopuri second-hand include modelele Intel Celeron, Pentium 4, Pentium M, cu AMD, Intel Core2Duo, Intel Core i3, i5, i7, in functie de preferintele si de bugetul cumparatorilor. Cu siguranta, comandarea unui laptop la mana a doua de pe site reprezinta cea mai buna decizie pe care o pot lua utilizatorii care nu doresc sa investeasca sume colosale intr-un dispozitiv IT care este supus imbatranirii si defectarii.