fbpx

De ce sa apelezi la spoturile cu led pentru iluminarea unui centru comercial?

Spoturile cu led sunt solutia ideala pentru a crea niste lumini de efect in orice ambient fie ca este vorba de gospodarie dvs sau de un spatiu comercial. Puteti lumina un anumit spatiu dintr-un loc care poate fi un produs din cadrul magazinului dvs sau un alt obiect din gospodaria dvs. Spoturile permit ca lumina sa fie directionata intr-un loc specific, ceea ce va rezulta intr-un efect special de lumina.
Gama de spoturi led de la Led-Zone cuprinde o diversitate de modele si culori care sa se plieze pe nevoile dvs. Formele difera de la rotund la dreptunghiular dvs putand alege in functie de ce tip de lumina aveti nevoie, mai rotunda sau mai dreapta astfel incat sa puna in valoare obiectul luminat, fie ca este vorba de un produs sau de un alt obiect.
O varianta mai ieftina la spoturile led sunt becurile spot led care au un pret mai mic dar pot fi la fel de eficiente ca spoturile led normale daca nu aveti nevoie de o iluminare mare.
Alte avantaje ale spoturilor led sunt reprezentate de durata mare de functionare care poate atinge si 50.000 de ore. Totodata are loc e economie majora de energie electrica consumandu-se cu pana la 70-80% mai putin curent.
Daca sunteti interesat de protectia naturii, utilizand spoturile led veti proteja mediul inconjurator deoarece produsele led in general nu emit infrarosii sau ultraviolete.
Led Zone mai are in magazinul sau online cu acelasi nume alte produse led cum ar fi becuri cu led, proiectoare led, banda cu led, lampi cu led si nu numai. Nu ramane decat sa vizitati magazinul Led Zone si sa vizualizati intreaga gama.