fbpx

De ce să alegi uniformele Disney daca lucrezi intr-un cabinet medical de pediatrie

halate medicale colorate

Noile uniforme medicale Disney sunt ideale pentru asistentele medicale care lucreaza cu copii. Nu numai ca au un aspect atractiv prin culori si diversitatea de modele, ci ofera un nivel de confort ridicat persoanelor care le poarta.

Uniformele medicale Disney asigura un impact pozitiv asupra copiilor

Prima impresie este foarte importanta in momentul vizitei la medic. Uniforma medicilor si a asistentelor poate spune multe despre acestia. Un halat ingrijit este important pentru orice cadru medical, caci face parte din imaginea sa si influenteaza in mod direct prima impresie pe care si-o formeaza pacientii despre el.

In cazul in care pacientii sunt copii, aceste halate medicale colorate constituie de fiecare data un prilej de conversatie cu cei mici, in acest fel asistentele imprietenindu-se rapid cu ei. Cei mici vor fi incantati de modelele creative ale acestor halate, care infatiseaza personaje bine cunoscute de ei.

O simpla uniforma poate reduce anxietatea celor mici

Se stie deja ca spitalele si simpla prezenta a medicilor si a asistentelor provoaca anxietate celor mici. Majoritatea copiilor se tem de procedurile medicale sau de simpla vizita la medic. Uniformele albe le pot amplifica starea de anxietate si stresul pe care il resimt in momentul in care pasesc in cabinetul medicului.

Halate medicale colorate | Uniforme medicale Disney | MediFashion.ro

uniforme medicale Disney

Purtand o uniforma cu model Disney, asistentele atrag foarte usor atentia copiilor si ii distrag de la gandurile care ii sperie. Copiii se vor simti mai linistiti si vor stabili rapid o conexiune cu asistentele, care poarta acele uniforme tocmai pentru a-i face pe ei sa se simta mai bine. Disconfortul celor mici poate disparea foarte rapid atunci cand sunt inconjurati de asistente ce poarta uniforme vesele si pline de culoare.

Astfel de uniforme cu imprimeuri colorate pot fi gasite in oferta magazinului MediFashion.ro, de unde practicantii din domeniul medical isi pot achizitiona uniforme ideale din punct de vedere al confortului si creative din punct de vedere al design-ului. Cu ajutorul acestora, vor reusi sa intre rapid in conversatie cu cei mici si sa le atraga atentia. Materialele de calitate ofera un confort ridicat, iar uniformele nu se deterioreaza in urma spalarilor frecvente.