fbpx

De ce sa alegi un Concentrat Proteic si nu un Izolat: BSN Syntha-6 – Yamamoto

Mulți oameni cred ca un concentrate proteic din zer (WPC) este în mod inerent inferior unui izolat. Dar acesta este pur si simplu neadevarat. Desi WPC contine mai putine proteine decat un izolat, dar WPC de inalta calitate contine mai multe feluri de compusi utili care nu se gasesc în izolate. Concentratele bune contin niveluri mult mai mari de factori de crestere, cum ar fi IGF-1, TGF-1 și TGF-2. Acestea contin niveluri mult mai ridicate de diferite fosfolipide si de lipide bioactive, cum ar fi acid linoleic conjugat (CLA), și mai contin adesea nivele mai ridicate de imunoglobuline și lactoferină.

 

Yamamoto Muscle Whey COMPLEX este un supliment alimentar concentrat de proteine ​​din zer de cea mai buna calitate, potrivit pentru sportivi care desfasoara activitate fizica intensa. Proteina contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare. Proteina din zer contine in mod natural aminoacizi cu catena ramificata (BCAA).

Firma Japoneza Yamamoto Nutrition responsabila pentru unele din cele mai bune suplimente de pe piata americana se gaseste acum la cele mai mici preturi din Europa pe Protein Outlet. Yamamoto Nutrition a fost introdusa pe piata romaneasca la inceputul anului 2018, iar printr-un parteneriat cu magazinul nostrum ele au fost puse spre vanzare. Proteine, gainere, si o paleta specializata de creatina, aminoacizi, si pre-workout-uri

  • 20 de grame de proteină pe porție (aromă de ciocolată)
    • 5,1 grame de BCAA pe porție;
    • Conținut scăzut de zahăr.

Proteina de la BSN Syntha 6, nu se poate compara in mod direct cu echivalentul de la Optimum Nutrition sau Dymatize, intrucat ea este o variant mai “bulky”. Cupa este formata din 47 de grame de pudra, dintre care 44% sunt proteine, colesterolul reprezinta 18%, grasimile 10%, carbohidratii 5% iar conglomeratul de calciu, potasiu, magneziu, fosfor reprezinta un total de 33%.

BSN Syntha 6 este format din mai multe tipuri de proteina de calitate premium, care asigura o absorptie a proteinelor liniara si complete. Un alt factor distinctive este concentratia mare de Aminoacizi (10 grame) care elimina complet nevoia altor suplimente Amino.

 

Matricea de proteine este ​​compusa din

  • concentrat proteic din zer
  • izoat de proteina din zer
  • caseinat de calciu
  • caseina micelara
  • izoat de proteina din lapte