fbpx

De ce sa alegi un calculator second hand

monitoare second hand

Tehnologia este in continua dezvoltare si frecvent apar specificatii noi si imbunatatiri ale celor existente in orice domeniu. La fel este si cand vorbim despre calculatoare. Cei care cunosc foarte bine piata, fiind pasionati de calculatoare, vor observa de multe ori ca nu merita sa investesti mereu in cel mai bun, cel mai nou si cel mai performant calculator, deoarece diferenta de pret nu justifica de multe ori necesitatea aceasta.

Este foarte important sa stabilesti de la inceput specificatiile pe care vrei sa le aiba si la ce iti folosesc, deoarece ai putea salva mai mult de jumatate din bani orientandu-te spre calculatoare second hand. Pana si amatorii de gaming au de unde alege, deoarece ei sunt primii care studiaza noile aparitii.

E tentant sa iti cumperi mereu lucruri noi, dar oare merita sa iti faci rate pe cativa ani si dupa ce ai platit cateva luni sa vezi ca pretul calculatorului pe care ti l-ai cumparat s-a diminuat considerabil? Asta e greu de digerat, mai ales cand bugetul tau este bine calculat si impartit luna de luna.

Daca ai un buget de 1000 lei sa zicem si iti doresti specificatii foarte bune, nu ai nici o sansa sa iti cumperi un calculator sau un laptop nou bun! Calculatorul second hand pe care il poti cumpara cu banii acestia, va face exact ce face si unul de 3000 lei nou din magazin, asa ca nu merita investitia!

Calculatoare second hand  la cele mai bune preturi si cu garantii de pana la 36 de luni | calculator-ieftin.ro

calculatoare second hand

Totusi, daca ai decis sa cumperi un calculator la mana a doua, asigura-te ca il cumperi dintr-o sursa sigura si ca primesti garantie. In ultimul timp, au aparut pe piata multe firme specializate in vanzarea de calculatoare si periferice second hand, trebuie doar sa analizezi si sa gasesti o firma serioasa. Iti poti indrepta atentia spre Calculator-ieftin.ro deoarece ofera garantie pentru toate produsele achizitionate, iti dau posibilitatea returnarii in 10 zile daca nu esti multumit, iti ofera si posibilitatea achitarii in rate si la ei gasesti un raport foarte bun calitate-pret. Acceseaza site-ul lor https://calculator-ieftin.ro/ si analizeaza cu atentie oferta in functie de necesitatile tale. Gasesti in permanenta oferte si primesti si cadouri! In plus, ai transport gratuit la achizitionarea de produse cu o valoare mai mare de 200 lei.

De aici poti cumpara calculatoare, monitoare second hand, laptopuri, copiatoare, plottere, imprimante, servere si retelistica, sisteme POS, videoproiectoare, incarcatoare, componente si accesorii la cele mai bune preturi si cu garantii de pana la 36 de luni!

Un serviciu cu adevarat important este posibilitatea inchirierii echipamentelor, serviciu dedicat persoanelor juridice si gandit in beneficiul lor pe baza de abonament. Asadar, eviti sa iti blochezi capitalul si beneficiezi de instruire din partea personalului si de reparatii si mentenata gratuita pe toata perioada contractului.