fbpx

De ce sa alegi tavane extensibile pentru casa ta

Vrei sa iti amenajezi casa intr-un mod modern si placut? Sa creezi impresia unei camere mari, in care lumina naturala sa patrunda si sa creeze o atmosfera intima? Ai nevoie de tavane extensibile! Tavanul extensibil este utilizat ca un element de decor in orice incapere. Tavanele false nu au nevoie sa fie vopsite, el este perfect neted.

Ce sunt tavanele extensibile si de ce au devenit un trend in designul interior

Tavanele extensibile sunt o tehnologie inovatoare ce permite oricarui client sau arhitect sa realizeze lucrari exceptionale, in scurt timp, fara praf, murdarie sau alte inconveniente ale santierelor clasice. Cu ajutorul acestot placi de tavane false se obtin imbinari perfecte, fara denivelari sau interventia cu alte finisaje costisitoare pentru ca se adapteaza rapid oricaror cerinte de design.

Oferta de tavane extesibile la preturi avantajoase este extrem de vasta, atat in mediul online, cat si la magazine de profil, astfel incat posibilitatile sunt nelimitate. Majoritatea tavanelor false sunt confectionate dintr-o membrana fina, ce poate incadra armonios orice forma a tavanului.

In functie de textura materialului din care sunt create, tavanele extensibile pot fi lucioase, cu efect de oglindă; satinate cu aspect neted; mate cu textura usor granulata; metalice cu reflectii de metal lucios; semitransparente cu aspect mat si care permit trecerea luminii.

De ce sa alegi tavane extensibile pentru proiectul tau

Incepand cu avantajul unei lucrari rapide, posibilitatile de design oferite de tavanele extensibile sunt nelimitate. In plus, materialul din care sunt executate acestea sunt rezistente la schimbarile de temperatura si umiditate si, foarte important, nu contin substante toxice, care pot afecta persoanele cu astm. Un alt plus este acela ca tavanele extensibile nu duc la formarea igrasiei si a condensului.

Dincolo de functionalitate, ar fi bine sa afli ca tavanele extensibile de pe piata pot fi modificate pentru incastrarea spoturilor sau a diverselor surse de iluminat. Fie ca optezi pentru lampi, led-uri pentru iluminat ambiental, tavanul extensibil nu va fi afectat de caldura emanata si nici nu se va curba (daca au fost montate corect si sunt de buna calitate).

Renovezi rapid si cu minim de efort

Multi dintre cei care isi redecoreaza locuinta, biroul sau alt spatiu, aleg tavanele extensible pentru ca se monteaza foarte repede. Astfel, o incapere de 20 mp va fi gata in maximum 3 ore. Se poate opta si pentru modele de tavane extensibile personalizate, pe care se pot imprima imaginile dorite.