fbpx

De ce sa alegi produse refurbished?

laptopuri refurbished

In limbajul de zi cu zi, cuvantul ”refurbish” inseamna reinnoire sau refacere. In lumea calculatoarelor, echipamentele refurbished nu sunt neaparat defectate, ci pot fi doar vechi, un termen extrem de relativ in lumea computerelor.

Companiile care vand produse sub eticheta ”refurbished” verifica unitatile care sunt returnate, imbunatatesc ce trebuie imbunatatit si apoi le scot din nou la vanzare la un pret redus. Uneori clientii sunt nemultumiti doar de o functie sau o componenta a dispozitivului si din acest motiv returneaza produsul. Odata returnat, produsul nu mai poate fi vandut ca fiind nou, asa ca se vinde sub eticheta refurbished, insa el este un produs nou, deloc folosit, motivul returnarii nefiind legat de slaba functionare, ci de anumite specificatii invechite care nu se potrivesc cumparatorului la acel moment.

Motivele pentru care ar trebui sa alegeti un produs refurbished in locul unuia nou sunt multiple, insa unul din ele este acela ca unele computere sau laptopuri refirbished nici macar nu au fost scoase din cutie, ci returnate imediat de la primire. Orice retur, indiferent de motiv, poate fi revandut ca refurbished sau second hand. Deci, ati putea obtine un produs nou cu o reducere de pana la 50% din pretul initial.

Poate doriti cel mai nou model al unui computer deoarece are o viteza de procesare mai mare, o grafica mai buna, o memorie mai mare, etc. Dar, daca ati analizat bine scopul in care il veti folosi, cu siguranta aveti nevoie de un dispozitiv mai putin puternic si, evident, mai ieftin. Apeland la magazinele care vad produse refurbished si second hand, puteti avea dispozitivul dorit, cel puternic si performant, la un pret mult mai bun, poate chiar mai bun decat al unui dispozitiv nou mai slab.

Cumparand astfel de produse aratati ca va pasa de mediul in care traiti. Cu cat cererea este mai mare, cu atat si produsele vor fi fabricate intr-un tiraj mai mare, lucru care inseamna ca este necesara mai multa materie prima, deci consum. Odata ce alegeti un produs second hand sau refurbished natura va fi mai protejata, iar dumneavoastra veti avea satisfactia ca ati facut ceva in acest sens.

Laptopuri refurbished | calculator-ieftin.ro

Magazinul Calculator Ieftin detine in stoc calculatoare si laptopuri refurbished. Pe langa faptul ca puteti achizitiona calculatoare ieftine, in aceasta perioada aveti reducere de pana la 35% in fiecare saptamana la o categorie de produse, asa ca acum este momentul sa profitati de oferte. Accesati https://calculator-ieftin.ro/ si alegeti refurbished!