fbpx

De ce sa alegeti operatia de blefaroplastie?

Fiind o operatie la ochi, blefaroplastia se ocupa de repararea pleoapelor, ea eliminand inclusiv excesul de grasimi de sub piele. Aceasta procedura de blefaroplastie Constanta este una din ce in ce mai des intalnita, multe persoane preferand sa opteze pentru aceasta. Ea va ajuta sa scapati de aspectul imbatranit al pielii. De asemenea, o astfel de interventie este utila si pentru faptul ca va readuce vederea periferica.

Alegeti o blefaroplastie Constanta ideala

Optand pentru blefaroplastie Constanta, veti avea parte de o multime de avantaje importante. Aceasta procedura elimina senzatia de ochi obositi, reducand in acelasi timp efortul necesar cititului, dar si lucratului la computer. O problema de vedere poate fi corectata in acest fel, iar interventia va fi una foarte usor de facut.

In functie de pozitionare, blefaroplastia poate fi superioara, inferioara, dar si inferioara transconjunctivala. Operatia se va rezolva chirurgical sau cu laser medical. Aceasta operatie este perfecta pentru o persoana care are cearcane sub ochi. De asemenea, ea este o solutie ideala si pentru situatia in care pielea pleoapelor este lasata. Daca vederea este ingreunata de pielea lasata, atunci este important sa alegeti o astfel de operatie.

Durand circa doua ore, aceasta operatie de blefaroplastie Constanta este una foarte eficienta. Doctorul apeleaza la un sedativ care va fi injectat in jurul ochilor sau oral. Daca apelati la un spital pentru a realiza aceasta interventie, este posibil ca anestezia sa fie intravenoasa. Chirurgul plastic se va ocupa de mici incizii de-a lungul liniilor naturale ale pleoapei inferioare. Prin intermediul acestor incizii, acesta va separa pielea de tesuturi eliminand excesul adipos si de piele. Doctorul va coase inciziile iar firele vor fi extrase, daca acestea nu sunt dizolvabile, dupa 3-6 zile de la interventie.

Exista si persoane care nu pot sa opteze pentru aceasta operatie. Daca aveti probleme cu glanda tiroida sau boala Graves, nu ar trebui sa faceti aceasta operatie. De asemenea, persoanele cu sindromul de ochi uscat, diabet, boli cardiovasculare sau glaucom nu pot nici ele sa faca o astfel de proceduta. In primele cateva zile de la aceasta interventier exista cateva riscuri despre care trebuie sa stii. Cel mai mare risc il reprezinta problemele de vedere.

Ochii umflati, dar si durerea dupa primele zile sunt lucruri destul de comune. Vanataile persista si ele pana la sapte zile in cazul pleoapei superioare. De asemenea, ele pot persista chiar si trei saptamani in cazuil celei inferioare. Pentru a limita aceste efecte puteti aplica cuburi de gheata pentru 10 minute in fiecare ora in timpul primei nopti.

De asemenea, pleoapele pot fi curatate cu dischete demachiante sau cu pansament steril. Nu uitati ca este importanta si evitarea fortarii vederii. Exercitiile fizice sau inotul pentru cel putin o saptamana de la aceasta interventie ar trebui evitate. Nu uitati sa evitati si fumatul pentru cel putin doua saptamani dupa operatie. Daca obisnuiti sa purtati lentile de contact, atunci puteti opta pentru ochelari de vedere pentru cel putin doua saptamani dupa aceasta interventie. Veti putea in acest fel sa va reveniti rapid. Mai multe detalii accesand: