fbpx

De ce sa alegem cavitatie in 2021 pentru un corp sanatos

Despre procedura de cavitatie

Astazi, exista nenumarate programe moderne care te pot ajuta sa slabesti. Unul dintre lucrurile despre care vom vorbi astazi este procesul de cavitatie. Foloseste niste unde speciale, adica niste micro-vibratii, cand pot intra in contact cu pielea, se vor raspandi pe tot parcursul testului de grasime.

Cand tesutul se rupe din cauza acestor micro-vibratii, toata grasimea pe care o aveti va fi distribuita in tesut, omogenizand astfel celulita. Prin cavitatie, grasimea este consumata si curatata rapid de corp.

Rezultatele se vad imediat

Unele rezultate vor fi vizibile imediat. Cu toate acestea, intregul proces poate dura cateva zile pentru a ajunge la o anumita forma definita. In general, cel mai bun efect al cavitatiei poate fi observat in termen de 72 de ore de la inceperea tratamentului.
cavitatie
In majoritatea cazurilor, rezultatul va depinde de cantitatea de grasime indepartata, inclusiv de timpul si densitatea instalarii grasimii. In general, puteti reduce grasimea cu 1 pana la 2 inci. La 1 cm dupa primul tratament, pierderea maxima de 2 cm dupa fiecare tratament ulterior. Recomandam cu incredere sa alegeti acest procedeu de slabire si in 2021 avand in vedere numeroasele feedbackuri bune pe care clinica Fysiogand din Bucuresti le-a primit si in anul anterior! Alege cavitatie, alege Fysiogand!

Ce recomanda specialistii

In plus, suplimentarea terapiei de cavitatie cu drenaj limfatic eficient va poate ajuta sa eliminati mai repede grasimea corporala si sa va atingeti greutatea ideala mai repede, fara a cheltui prea multi bani.

Daca doriti ca procesul de cavitatie sa aiba rezultate vizibile, trebuie sa urmati sfatul medicului. Acesta nu este un proces dificil, si in tot acest timp trebuie sa ramai calm. Nu este invaziv sau dureros si nu va va afecta negativ corpul.

Va asteptam la clinica de remodelare corporala Fysiogand, o experienta unica oferita de cei mai buni experti in domeniu.