fbpx

De ce să achiziționezi piese moto online?

Aceasta este o întrebare pe care și o pune foarte multă lume. De ce să faci achiziții online? Un prim răspuns ar fi comoditatea. Fie că ai un job foarte aglomerat sau pur și simplu nu ai chef să cauți piese moto sau echipament moto la diverse magazine, mereu îți va fi mai confortabil să comanzi online. Poți găsi piesa de care ai nevoie în câteva minute. Plasezi comanda, iar curierul ți-o aduce până la ușă. Fără drumuri pe la magazine, simplu și rapid!

Produsele de pe moto-gear.ro

Pe moto gear găsești mereu o gamă variată de produse! Dorința noastră a fost să avem atât de multe produse încât fiecare client să găsească orice are nevoie. Așadar, la noi vei găsi câte puțin din orice, și cu siguranță produsul pe care ți-l dorești. Gamele noastre de produse sunt:

 • echipament moto
 • enduro cross
 • moto stradă
 • Harley Davidson
 • ATV
 • custom vintage
 • snowmobil
 • jet ski.

Astfel, noi nu deținem doar piese moto și echipamente moto, ci și piese și accesorii pentru alte vehicule. O altă categorie de produse sunt piesele OEM. Pieseme OEM sunt piese originale fabricate de către producătorul autovehiculului. Acestea sunt mai calitative decât piesele aftermarket, dar și mai costisitoare, dat fiind că sunt originale.

Site-ul nostru cuprinde și un sistem de căutare specializat, pe care îl poți folosi pentru a identifica mai ușor piesa de care ai nevoie. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci marca motocicletei, anul de fabricație și modelul. În acest fel, vei putea găsi toate piesele și accesoriile compatibile cu modelul respectiv.

Repară-ți vehiculul cu ajutorul kit-urilor!

Dacă nu ai descoperit până acum kit-urile de reparație, este timpul să o faci acum! Acestea te pot scuti cu ușurință de o vizită la service și la mecanic, și în același timp și de o cheltuială. Știm cu toții că vizitele la mecanic nu se lasă ieftin, iar de multe ori manopera costă mai mult decât piesa schimbată în sine.

Kit-urile sunt foarte utile atât pentru reparații de rutină, cât și pentru urgențe, atunci când nu mai ai nicio altă variantă la îndemână. Kit-urile pentru snowmobil, jet ski, ATV și motociclete sunt:

 • kit bielă
 • kit garnituri
 • kit pistoane
 • kit reparatie motor
 • kit etrieri
 • kit pană cauciuc
 • kit motor
 • kit reparație carburator.

Aceste kit-uri sunt ieftine și funcționează perfect. Un exemplu bun sunt kit-urile de reparație a motoarelor jet ski-urilor. Motoarele  de jet ski de defectează după un anumit număr de ore de utilizare. În acel moment, de obicei se înlocuiește motorul, dar iată că noi îți venim în ajutor cu aceste kit-uri!

Anvelope pentru ATV-uri și motociclete

Anvelopele au un rol foarte important, și anume: aderența. Aderența de șosea a motocicletelor sau de pământ a ATV-urilor este absolut esențială atunci când vine vorba de siguranță. Un set de anvelope de calitate îți poate garanta o aderență bună și siguranță atunci când conduci. La noi găsești următoarele anvelope:

ANVELOPE ENDURO CROSS ANVELOPE MOTO STRADĂ ANVELOPE ATV
–       anvelope MX față –       anvelope față –       anvelope ATV noroi / zăpadă
–       anvelope MX spate –       anvelope spate –       anvelope ATV teren mixt
–       anvelope spate dual sport –       anvelope dual sport față –       anvelope ATV sport
–       camere de aer –       anvelope dual sport spate –       anvelope dual sport față
  –       camere de aer –       camere aer ATV

 

Intră pe website-ul nostru și descoperă întreaga gamă de anvelope. Raportul preț – calitate este unul foarte echilibrat, iar astfel vei beneficia de produse de calitate la cel mai mic preț posibil. Nu uita că alături de comandă vei primi și un certificat care atestă originalitatea produselor și unul de garanție ( garanția este de 2 ani, începând din momentul achiziționării produsului ).

Descoperă și tu tot ceea ce îți putem oferi!

Sperăm că în urma acestui articol te-am făcut curios în legătură cu ce îți putem oferi. Te invităm să ne vizitezi website-ul și să descoperi și celelalte game de produse pe care le deținem. Fie că deții un Harley Davidson, un ATV, o motocicletă de stradă, jet ski sau orice altceva, la noi vei găsi cu siguranță ceea ce ai nevoie!