fbpx

De ce produse ai nevoie când deschizi propriul salon de manichiură/pedichiură

 

Saloanele de manichiură/pedichiură sunt unele dintre cele mai de succes afaceri pe care te poți axa dacă îți dorești independență financiară și nu îți place să fii condusă de cineva. Odată ce ai dobândit experiența necesară în urma cursurilor de formare, este timpul să îți creezi drumul în acest business de succes. Femeile vor avea nevoie mereu de acest tip de serviciu, indiferent de anotimp sau zi a săptămânii, de aceea Nolia Shop îți propune un catalog impresionant cu produse cu care poți întâmpina viitoarele cliente.

 

Produsele esențiale pentru deschiderea salonului tău

 

În primul rând ai nevoie de gelurile de construcții pentru clientele care își doresc unghii cât mai lungi, fiind ideale și pentru cele care au un obicei de a le roade, prevenind ca acest lucru să se mai întâmple. Vei avea nevoie și de șabloanele cu indicații ale dimensiunii dorite de cliente, pe care să poți construi baza de pe patul unghial.

 

Clientele vin cu tot felul de idei care mai de care mai interesante sau poate chiar reale provocări, iar tu fiind la început de drum te poți simți descurajată când te roagă să faci modele mai complicate. Nu este cazul să te stresezi, căci majoritatea înțeleg că ești la început și chiar îți oferă posibilitatea să îți exersezi talentele creând designuri din ce în ce mai bune cu fiecare revenire a lor la salon.

 

Gelurile semi sunt iarăși o preferință printre cliente, fiind metoda ideală de a-și proteja unghiile, totodată menținându-și o manichiură frumoasă, pentru un timp îndelungat, iar Nolia Shop are o colecție impresionantă în cele mai vibrante culori. Oja este de domeniul trecutului, clientele știind că în câteva zile aceasta nu mai face față treburilor casnice.

 

Bazele pentru pregătirea unghiilor sunt fundația fără de care nu puteți să începeți nici o construcție, iar top coat-urile sunt necesare pentru a finaliza o lucrare impecabilă, fie ea strălucitoare sau mată. Și nu în ultimul rând ai nevoie de tot ce înseamnă aparatură profesională, lămpi, freze, pile, forfecuțe și pensule profesionale precum și alte consumabile, pe care le veți găsi pe site-ul celor de la Nolia Shop, pentru a vă realiza visul în care ați depus atâtea ore de învățare, răbdare și pasiune.

 

Comenzi: 0753504472

 

orders@noliashop.com