fbpx

De ce iPhone SE-ul Apple este smartphone-ul acestui sezon

Ce căutați într-un iPhone nou? Partea de sus a listei include probabil durata de viață a bateriei și calitatea camerei. Există o mulțime de alte specificații și caracteristici pe care probabil le-ați pune mai jos pe listă: viteză, calitate a ecranului, dimensiune, camere suplimentare și așa mai departe.

 

Dar cel mai important lucru pentru această listă nu vine din specificații, ci din faptul că sunteți în căutarea unui iPhone – ceva cu acces la iMessage, FaceTime, o bibliotecă imensă de aplicații excelente, actualizări de software fiabile și multe altele. Ați putea face cumpărături încrucișate cu telefoane Android, dar costul de comutare devine mai mare în fiecare an.

emag
iPhone SE 2020

IPhone SE de la Apple va fi telefonul de gamă medie emblematic al companiei Apple pentru următorii doi ani, pe măsură ce compania livrează toate dispozitivele de care oamenii au nevoie, la un preț care va fi mai mult la îndemâna celor mai mulți dintre noi.

 

Adevărul greu este că standardul 5G de acum este irelevant și va rămâne așa mai mult decât am anticipat inițial. COVID-19 are un efect devastator asupra lansării rețelei, investițiilor în servicii și infrastructură, iar bugetele IT ale întreprinderilor se mută către gestionarea crizelor, colaborarea la distanță și RPA, pentru a ajuta la navigarea provocărilor actuale.

 

Cu o forță de muncă blocată acasă, iPad-urile, notebook-urile și afișajele externe reprezintă investiții mai relevante pentru multe întreprinderi. Dispozitivele 5G nu sunt utilizate prea mult în afara aglomerațiilor majore. În plus, constrângerile legate de lanțul de aprovizionare înseamnă că expedierile din majoritatea categoriilor au scăzut – și probabil că vor rămâne așa de mult timp.

 

În acest context, ceea ce Apple a introdus cu noul iPhone SE este un dispozitiv relativ accesibil, care rulează cel mai bun sistem de operare, are o cameră foto bună și cel mai bun procesor mobil la momentul actual.

Viteza dispozitivului

Numai în ceea ce privește puterea procesorului, ați putea susține că majoritatea dispozitivelor de pe piață încă nu se pot potrivi cu performanțele iPhone-urilor de acum doi ani.

 

Noul iPhone SE ste suficient de rapid pentru majoritatea dintre noi și suficient de puternic pentru majoritatea sarcinilor. Counterpoint Research prezice că Apple va vinde 15 milioane de telefoane SE în acest an.

 

În aproximativ doi ani, odată ce 5G este accesat de fiecare utilizator de smartphone, oamenii vor începe să facă upgrade – dar chiar și atunci LTE-ul rapid, Wi-Fi 6 și procesorul înseamnă că SE va fi în continuare o alegere bună.

Clienți fericiți

Apple și-a dat seama că, dacă își menține clienții fericiți, poate genera venituri suplimentare din vânzări și servicii de la acești clienți. Chiar și cei mai modești cheltuitori vor investi în mai multe servicii Apple, în principal iCloud, aplicații și divertisment. Plus o pereche de AirPods, desigur. Și și un Apple Watch.

 

Adaptat vremurilor sale

Poate cel mai bun lucru despre iPhone SE este că îl puteți folosi cu Touch ID, ceea ce îl face cel mai bun smartphone Apple actual pentru utilizatorii de măști de față care se confruntă cu viață în timpul COVID-19.

 

Nu uitați că, dacă utilizați un dispozitiv cu Face ID, cum ar fi iPhone 8, 8 Plus sau seria X, în timp ce purtați o mască, puteți dezactiva cu ușurință Face ID ținând apăsat atât butonul de alimentare, cât și butonul de creștere sau de reducere a volumului până ajungeți la ecranul apelurilor de urgență. Atingeți Anulare și Touch ID va fi dezactivat temporar, astfel încât să vă puteți accesa dispozitivul folosind codul de acces.