fbpx

De ce halatul medical este uniforma ideala din domeniul sanitar

Uniforme Medicale

Teoretic, `haina nu il face pe om`. Practic, haina poate schimba opinia celor din jur asupra personalitatii sau aspectului celui in mainile carora, de multe ori, isi incredinteaza chiar viata. Este vorba despre medic sau despre personalul medical, precum asistente si infirmiere. Astfel ca, uniformele Cherokee ce pot fi comandate rapid si simplu din magazinul online specializat https://doctoriq.ro/, precum si halatele medicale sunt extrem de importante pentru doctori, dar si pentru pacienti.

Motivele principale pentru a comanda un halat medical de calitate

Oricine stie ca uniforma medicala, odata avand simplul rol in protectia personalului medical in anumite situatii, este acum un simbol al stilului vestimentar si un aspect foarte important din cariera lor. Halatele albe, intr-adevar, impuneau o anumita prestanta, pacientii erau convinsi de faptul ca medicul stie ce face si ideea de imaculat, de curatenie era inoculata in mintea acestora.

Iata ca halatele medicale moderne au o prestanta la fel de ridicata, insa sunt mult mai vesele, mai colorate, mai personalizate. Culorile halatelor medicale s-au schimbat in timp, disparand ideea uniformizarii acestora, iar criteriul de alegere este unul strict personal, nu neaparat profesional, mai ales cand este vorba despre un cabinet medical particular.

Doctor IQ pune la dispozitia cadrelor medicale o gama larga de uniforme si de halate la preturi bune, din materiale de buna calitate, bumbac 100%, materiale impermeabile si prietenoase cu pielea, care nu provoaca alergii, mancarimi si transpiratie excesiva. Materialele sunt foarte usoare, respirabile, nu se scamoseaza, se usuca foarte repede, sunt rezistente la virusi si bacterii, au o croiala moderna care nu se demodeaza prea repede, imprimeuri frumoase si culori vii.

Halatele si uniformele medicale se potrivesc atat medicilor, cat si personalului medical auxiliar, asistentelor si infirmierelor. Acestea pot fi comandate acum online, consultand doar tabelul de marimi si caracteristicile fiecarui produs in parte, cu increderea ca uniformele vor avea un impact deosebit asupra pacientilor si a modului in care acestia ii privesc pe medici, respectului pe care il inspira si, de ce nu, si starii de spirit a reprezentantului medical in uniforma respectiva.