fbpx

De ce generatoare de sudura Mix Equipment

Generatoare de sudura sunt echipamente special dedicate echipelor de interventie sau pentru acele situatii speciale si deosebit de dificile in care nu exista retea electrica. In general generatoarele de sudura iti permit sa utilizezi in acelasi timp priza de sudare, cat si priza de putere, insa exista si cazuri in care comutarea functiilor se realizeaza manual. Astfel, daca vrei calitate, iti recomandam sa achizitionezi generatoare de sudura comercializate de catre Mix Equipment din Oradea.

Generatoare de sudura – varietate de la Mix Equipment

Mix Equipment este o echipa ce importa generatoare de sudura de la renumiti producatori de talie mondiala si le comercializeaza pe tot teritoriul tarii noastre, astfel incat fiecare roman sa-si poata cumpara un generator de calitate la preturi avantajoase oricand are nevoie.

Oferta Mix Equipment in ceea ce priveste generatoare de sudura este foarte variata si cuprinde 3 mari categorii:

  1. Generatoare de sudura stationare. Acestea sunt echipamente ce nu se muta, deci sunt ideale pentru acele spatii in care activitatile de sudura se realizeaza in locatii bine stabilite si se pot folosi cu succes pentru procedeele de sudura de tip MIG, TIG, CAG sau SMAW. Ele poarta semnatura renumitului producator italian Genset si sunt constructii robuste cu o rezistenta aparte la coroziune. Sunt fiabile si sigure in exploatare, pot functiona pe benzina sau motorina, iar motorizarea este Honda, Deutz si Yanmar, Lombardini, Kubota sau Perkins;
  2. Generatoare de sudura mobile. Sunt modele profesionale ce se pot deplasa oriunde este nevoie pentru aplicatii de tip MIG, TIG, CAG sau SMAW. Sunt echipate cu motoare puternice ce pot atinge o putere intre 165 si 1000 A, iar motorizarea este de tip Honda, Perkins, Kubota sau Deutz, Yanmar sau Lombardini. Sunt semnate tot de catre Genset;
  3. Generatoare de sudura portabile. De uz industrial, aceste modele sunt de calitate superioara si-ti sunt oferite la un pret foarte atragator. Se intrebuinteaza cu succes pentru o serie de aplicatii dintre cele mai diverse, sunt robuste si fiabile si-ti permit sa-ti faci treaba la standarde inalte de calitate. Mix Equipment colaboreaza si in acest caz tot cu Genset din Italia.

Cum pot intra in posesia unor generatoare de sudura Genset?

Fie ca-ti doresti generatoare de sudura Genset stationare, mobile sau portabile, Mix Equipment din Oradea este echipa potrivita la care poti apela. Aceasta comercializeaza produse ale renumitului brand in toata Romania, iar tu te poti bucura acum de calitate superioara la preturi accesibile pentru buzunarul tau.

Iar daca iei in calcul si urmatoarele avantaje – generatoare de sudura Genset nu afecteaza aparatura electrica, viteza de raspuns este foarte mare, sunt simplu de folosit de catre oricine, nu depind de temperatura sau anotimpuri si nu necesita nicio mentenanta speciala – generatoare de sudura Genset sunt o investitie facuta in calitate, in robustete si durata mare de viata. Acestea iti asigura simultan functia de sudura, dar si functia de generare de curent, astfel incat nu trebie sa-ti faci probleme, daca te apuci de sudat indiferent daca se ia curentul tu iti poti vedea linistit de treaba.

Pentru orice informatii suplimentare apeleaza echipa Mix Equipment!