fbpx

De ce este necesar sa inlocuiesti lipsa dintelui cu un implant dentar?

stomatologie din sector 6

Caderea dintilor este un fenomen care se intampla dintotdeauna si care poate avea cauze diferite. Unele persoane sufera de pierderea lor din cauza unei intretineri superficiale sau chiar inexistente, in timp ce altii au mostenit un pachet genetic care nu este prea avantajos din acest punct de vedere si, oricat de mult ar incerca sa evite acest lucru, inevitabilul se va intampla.

Pentru ambele categorii de persoane exista o solutie comuna si eficienta: implantul dentar. Clinica Plaza Dent ofera posibilitatea realizarii unui implant dentar in Bucuresti, asa ca oricine se afla in capitala sau in imprejurimi, poate sa apeleze la serviciile acesteia.

Cat de important este un implant dentar?

Lipsa unui dinte sau a unei masele poate fi destul de neplacuta din mai multe puncte de vedere si, in timp, poate chiar sa afecteze sanatatea generala dentara. Daca golul oferit de caderea unui dinte nu este inlocuit cu un implant dentar, se pot crea modificari destul de serioase la nivelul structurii fetei, ducand la un proces grabit si nenatural de imbatranire. De asemenea, se pot forma multe riduri in zona maxilarului.

Pe langa aspectul estetic, lipsa unui dinte poate sa duca, implicit, si la afectarea sanatatii celorlalti dinti. Acestia se pot plia pe noua structura dentara, pentru ca locul liber nu ii mai sustine sa stea in aceeasi forma fixa, puternica si sanatoasa. De aceea, lipsa unui dinte poate sa duca la un fenomen de domino, in care daca un dinte cade, automat si ceilalti vor avea de suferit.

Persoanele care vor sa-si faca un implant dentar, pot sa apeleze la PlazaDent.ro, un cabinet stomatologic care il cuprinde in arsenalul sau de servicii disponibile si pe acesta.

Implant dentar in Bucuresti | stomatologie din sector 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Cum se aplica un implant dentar la cabinetul de stomatologie?

Cabinetul de stomatologie din sector 6, Plaza Dent, ofera si serviciul de inserare a implantului dentar, care consta in mai multe etape. In prima etapa, are loc atenta consultare a pacientului, context in care i se cere acestuia o radiografie si analize de sange pentru ca doctorul stomatolog sa se asigure ca intreaga procedura este sigura. Dupa aceea, urmeaza etapa de aplicare a implantului, in functie si de rezultatele obtinute in urma analizelor. Pacientul nu va simti nimic diferit, pentru ca implantul va fi acoperit de gingie si se va comporta ca un dinte normal.

Prin urmare, inserarea unui implant dentar este un demers destul de important pentru mentinerea sanatatii dentare si pentru recapatarea trasaturilor estetice faciale.